Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kranglet for åpent kamera

Beskyldningene haglet for åpent kamera da Terje Svabø i går møtte sjefredaktør Odd J. Nelvik til tv-duell om Se og Hørs rett til å skrive om Svabøs kjærlighetsliv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bladet skrev i forrige nummer at Svabø og Astrid Versto fant kjærligheten i Dagsrevyen og at de har flyttet sammen - uten at dette var bekreftet av dem. Det fikk Svabø til å ta et oppgjør med bladet i gårsdagens VG.

I en duell i TV2s «Sentrum» som liknet mer på en episode av «Venner og fiender» enn en debatt blant pressekolleger, svarte Nelvik med å beskylde Svabø for å ha direkte kontakt i VG. Det mente han å ha belegg for fordi Astrid Verstos bror Olav er politisk redaktør i avisa.

- Dette er det reineste tøv fra en mann som framsto i sterk ubalanse, og som ikke har belegg for det han snakker om, sier Olav Versto til Dagbladet etter gårsdagens debatt. Han kommer likevel ikke til å forfølge saken.

- Jeg tillegger ikke Odd J. Nelvik en slik kapasitet, menneskelig og intellektuelt, at jeg bryr meg om det han sier, er Verstos syrlige kommentar.

- Du er ynkelig, sa Svabø til Nelvik i den svært opphissede tv-debatten på TV 2 i går kveld.