Kranglet om hvor de skulle stå

Frustrerte også i kulissene.

(Dagbladet.no): Foran kameraet er fruene i suksess-serien, Frustrerte Fruer, ganske gode venner. Bak kulissene derimot er det full krig. De krangler om menn, penger, klær og scenetid, skriver Aftonbladet.

Av de seks hovedrolleinnehaverne er det Teri Hatcher som er kjent som den størst divaen. Nå avsløres det derimot at de fire andre drar innpå.

For en stund siden var det Marcia Cross (Bree Van De Kamp) som forlot en fotografering fordi Hatcher skulle plasseres i midten. Eva Longoria (Gabrielle Solis) og Nicollette Sheridan (Edie Britt) sloss om tittelen \'seriens vakreste\', mens Felicity Huffman (Lynette Lindqvist Scavo) klager over lange arbeisdager.

Playboy og penger

Da Playboy kom med et tilbud økte spriket blant damene. Alle ville stille opp og vise alt i bladet, men Hatcher stilte seg kritisk til bildeseansen.

- Jeg tenkte lenge på det, men bestemte meg for å si nei. Grunnen til at vi blir spurt er bare ford folk vil se kjendiser nakne, og det vil jeg ikke være med på, sa hun, i følge Aftonbladet.

Teri skal i etterkant ha sagt at hun ville stille opp i Playboy for ti millioner dollar, skriver The Sun.

- Jeg har ikke fått det tilbudet, men hvis det skjer stiller jeg opp, skal hun ha sagt, i følge The Sun.

Fasaden: Frustrerte Fruer-stjernene Brenda Strong (Mary-Alice), Felicity Huffman (Lynette), Marcia Cross (Bree), Eva Longoria (Gabrielle), Teri Hatcher (Susan) og Nicollette Sheridan (Edie) er flinke til å holde masken når de stiller opp sammen. Foto: Reuters
Fasaden: Frustrerte Fruer-stjernene Brenda Strong (Mary-Alice), Felicity Huffman (Lynette), Marcia Cross (Bree), Eva Longoria (Gabrielle), Teri Hatcher (Susan) og Nicollette Sheridan (Edie) er flinke til å holde masken når de stiller opp sammen. Foto: Reuters Vis mer

I bunnen av all kranglingen er det penger det handler om. Også her er det Hatcher som regjerer og tjener mest av fruene. En kilde Aftonbladet har snakket med opplyser at Hatcher tjener rundt en million kroner per episode, mens de andre må nøye seg med rundt halvparten.

Dop og arrestasjoner

Også en av mennene har vært i hardt vær utenfor serien. Skuespiller Cody Kasch, som spiller Zach Young, ble arrestert i New York for besittelse av marihuana, skriver BBC.

17-åringen ble arrestert tirsdag for en uke siden. Det er fortsatt ikke satt dato for rettsmøte. Skuespilleren har tidligere hatt småroller i serier som ER, The Practice og NYPD Blue, men det er først etter suksessen med Frustrerte Fruer karrieren har tatt fart.

Slutt for denne gang

Sesongen siste episode ble søndag vist i USA. Dagbladet.no kunne i går avsløre hvordan det ender, og har du lyst til å vite hvorfor Mary Alice begikk selvmord, klikk her.

Finn ut hvem av de frustrerte fruene du er mest lik.

Her er noe av bråket i kulissene:

Lønnen:

• Teri Hatcher tjener nesten dobbelt så mye som de andre skuespillerne.

Kjærligheten:

• Hatcher og Sheridan datet i begynnelsen av 1990-tallet Michael Bolton. Hatcher var sammen med Bolton, frem til Sheridan tok over.

Fotografering:

• En fotoseanse for Vanity Fair tok helt av. Longoria klagde over at Hatcher fikk velge badedrakt først. Huffman protesterte på oppstillingen, og Hatcher begynte å gråte.

Kilde: Aftonbladet.

Upopulær: Det at Teri Hatcher tjener nesten dobbelt så mye som de andre, gjør henne litt upopulær hos sine kollegaer.
Picture perfect: På bildet ser alt veldig fint ut. Virkeligheten er en annen.
Utdelinger: Etter suksessen har serien og skuespillerne høstet flere priser, og under utdelinger og andre offisielle opptredener gjelder det å holde masken.
På dypt vann: Skuespiller Cody Kasch, som spiller Zach Young, venter på at rettsmøtet skal komme opp etter at han ble arrestert i New York.