Krasjet under paparazzi-flukt

Forfulgt i fire dager - kjørte på barnefamilie.

(Dagbladet.no): The Island-aktuelle Scarlett Johansson (20) har i fortvilelse forlatt sitt hjem i Hollywood.

- Hun er så frustrert og takler ikke dette lenger, sier Scarlett-talsmann Marcel Pariseau til nyhetsbyrået AP.

Det ble i dag kjent at hun torsdag var involvert i en ulykke etter å ha flyktet fra fire biler med paparazzi-fotografer. Skuespilleren og to venner kjørte på motorveien da de oppdaget SUV-bilene som lå hakk i hæl. De hadde lagt seg på hjul da hun forlot hjemmet i Hollywood.

Fotografen hoppet ut

- Hun betalte 10 dollar for å komme inn på parkeringsplassen til Disneyland. Der forsøkte hun å riste av seg paparazziene, men det endte med at hun kolliderte i en bil med en kvinne og hennes to døtre, sier Pariseau.

Ingen ble skadd i sammenstøtet, men de store SUV-bilene omringet raskt den fortvilte 20-åringen.

- Bilene omringet åstedet, og en av fotografene hoppet ut og begynte å knipse bilder, forteller talsmannen.

Ingen anmeldelse

JFX Direct Photo innrømmer at de var involvert.

- To av mine fotografer hadde fulgt etter Johansson i fire dager, og lå bak henne ved Disneyland. Det var minst en fotografbil til fra en av våre konkurrenter til stede. Men vi hadde ingenting å gjøre med kollisjonen. Vi lå et kvartal bak henne da det skjedde. Hun var i bunn og grunn alene. Ingen biler bak henne var nærmere enn 40 meter, sier JFX-sjef Arnold Cousart til AP.

Politiet opplyser at de kjenner til hendelsen, men at de ikke etterforsker kollisjonen fordi ingen har levert anmeldelse.

Anmelder paparazziene

Påtalemyndighetene i Los Angeles etterforsker for tida påstander om at paparazzier presser fram konfrontasjoner med kjendisene fordi raseri og ulykker gjør bildene ekstra verdifulle.

- Scarlett håper at politikerne kan vedta lover som gjør at vi unngår slike situasjoner, sier Pariseau.

I mai ble en paparazzifotograf arrestert for å ha krasjet inn i bilen som skuespilleren Lindsay Lohan hadde parkert utenfor et kjøpesenter. Tidligere denne måneden henla påtalemyndighetene en sak mot paparazzien som skal ha forfulgt Reese Witherspoon fra et treningssenter til hjemmet hennes.

<B>HOT I HOLLYWOOD: Scarlett slo gjennom med "Lost in Translation". Her med The Island-kollegaer under europapremieren denne måneden.