Durek Verrett:

Kreftlege: - Direkte farlige påstander

Den selverklærte sjamanen Durek Verrett skriver i sin nye bok at problemer på jobben eller i ekteskapet kan være årsaker til kreft.

NY BOK: Durek Verrett påstår i sin nye bok at han kan kommunisere med milten. Her fra et foredrag i Stavanger i mai. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
NY BOK: Durek Verrett påstår i sin nye bok at han kan kommunisere med milten. Her fra et foredrag i Stavanger i mai. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble den selverklærte sjamanen Durek Verretts nye bok «Spirit Hacking: Shamanic keys to reclaim your personal power, transform yourself and light up the world» lansert på engelsk.

Verrett ble kjent for de fleste i Norge som kjæresten til prinsesse Märtha Louise (48), da de offentliggjorde forholdet sitt på Instagram i mai.

Sammen har de vært på turné med foredraget kalt «Prinsessen og sjamanen», noe som førte til debatt rundt Märtha Louises sin bruk av prinsessetittelen. I august kunngjorde hun at hun ikke lenger ville bruke tittelen i kommersielle sammenhenger.

Skriver om kreft

I den nye boka, som også kommer ut på norsk på forlaget Cappelen Damm i slutten av måneden, tar Verrett for seg en rekke temaer, blant annet seksuell helse.

Et annet tema er kreft, og årsakene til sykdommen. Durek skriver at han kan «kommunisere med skygger», og at de kan fortelle ham årsaken til kreft. Dette kan for eksempel være selvpåførte årsaker, som problemer i arbeidslivet og ekteskapet.

Verrett hevder at dødelige sykdommer kan oppstå som et resultat av at vi ikke lenger ønsker å leve.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer