Kreftrammede Miles (5) skulle utropes til superhelt på Oscar-scenen

Men måtte nøye seg med tur til Disneyland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Planen var at «Spiderman»-skuespiller Andrew Garfield skulle gå på Oscar-scenen sammen med Miles Scott, en fem år gammel gutt som har kjempet mot laukemi, og utrope gutten til en ekte superhelt. 

Men det ble det ikke noe av. Og den fem år gamle gutten måtte i stedet nøye seg med en tur til Disneyland.

- Passet ikke inn
- En gang mellom lørdag kveld og søndag morgen bestemte produsentene seg for å droppe innslaget, fordi de mente det ikke passet inn. Andrew Garfield og fem år gamle Miles Scott ble begge like skuffet, skriver Spiderman-skuespillerens agent til Vanity Fair.

Også guttens familie ble overrasket over beslutningen.

- Det skjedde så fort, så vi vet ikke så mye om hva som egentlig skjedde. Jeg vet hvordan det er med TV og Hollywood, men vi er bare ikke vant til slikt, sier Natalie Scott til International Business Times.

Videre forteller hun at hun ikke vet om avlysningen skyldes at de ikke hadde tid, eller om det var noe produsentene ikke likte med innslaget.

- Det er skuffende, men det er slikt som skjer, sier hun.

- Løp ut i sinne
Flere medier har tidligere skrevet at den egentlig grunnen til at innslaget ble avlyst var at Andrew Garfield ikke likte talen som hadde blitt skrevet for ham. Og at han stormet av generalprøven da produsentene ikke likte endringene han ønsket å gjøre.

Skuespillerens agent mener Andrew Garfield ikke har gjort noe galt, særlig etter han tilbrakte dagen på Disneyland sammen med femåringen.

<strong>BATKID:</strong> Fem år gamle Miles Scott har blitt kjent som BatKid, etter at han overlevde laukemi. Men i siste liten ble han snytt for en opptreden på Oscar-showet. Foto: Ramin Talaie/Getty Images/AFP
BATKID: Fem år gamle Miles Scott har blitt kjent som BatKid, etter at han overlevde laukemi. Men i siste liten ble han snytt for en opptreden på Oscar-showet. Foto: Ramin Talaie/Getty Images/AFP Vis mer

- Andrew gjorde det rette for gutten og de som sier noe annet er løgnere, skriver agenten til Vanity Fair.

Ville bli superhelt
I USA har fem år gamle Miles Scott blitt kjent som «BatKid». Han fikk laukemi da han var 20 måneder gammel, men ble frisk i fjor sommer. I den forbindelse gikk stiftelsen Make-A-Wish i november i fjor inn for å oppfylle guttens ønske om å bli en superhelt.

Foran en folkemengde i San Francisco opptrådte han som Batman og utførte en rekke heroiske bragder: Blant annet avverget han et bankran og reddet en jomfru i nød, før han ble overrakt nøklene til byen.

I en uttalelse gjengitt i Daily Mail skriver Akademiet:

«Det ligger i slike direktesendingers natur at det noen ganger må tas vanskelige beslutninger, og at innslag må kuttes av hensyn til produksjonens logistikkhensyn.»

<strong>DISNEYLAND:</strong> Andrew Garfield mener det ikke var hans skyld at «BatKid» bare fikk en tur til Disneyland. Foto: Valerie Macon/Getty Images/AFP
DISNEYLAND: Andrew Garfield mener det ikke var hans skyld at «BatKid» bare fikk en tur til Disneyland. Foto: Valerie Macon/Getty Images/AFP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer