Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kreftsyk Steinar Albrigtsen avlyser årets konserter

Går ut med nyheten om kreftdiagnosen på egen Facebook-side.

KREFTSYK: Steinar Albrigtsen avlyser alle årets konserter etter å ha blitt diagnostisert med kreft. Foto: Gitte Johannessen / NTB
KREFTSYK: Steinar Albrigtsen avlyser alle årets konserter etter å ha blitt diagnostisert med kreft. Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer

Blues- og countrymusiker Steinar Albrigtsen (61) avlyser alle årets konserter etter bekreftet kreftdiagnose.

Det melder musikeren selv på hans Facebook-side sent lørdag kveld.

- Kreft – bare skyggen av ordet får de fleste av oss til å grøsse på ryggen mens vi krysser fingrene og trøster oss selv med tanken «dette skjer ikke meg». Kreft kjenner ingen former, fasetter, aldre, yrker eller status, den dukker bare plutselig opp, skriver han.

Musikeren opplyser ikke hvilken type kreft han er diagnostisert med, men skriver at infeksjonen han har hatt på stemmebåndet de siste månedene ikke er knyttet til sykdommen.

Videre beklager han å måtte avlyse årets spillejobber, men skriver at prognosene er gode og at legene sier at han vil bli frisk igjen. Han takker også helsevesenet.

- Etter at diagnosen er bekreftet og det verste sjokket har lagt seg, må jeg i skrivende stund få lov til å berømme det norske helsevesenet ved Ullevål sykehus. Måten jeg har blitt tatt imot på, informasjonen jeg har fått til nå og oppfølging underveis, har gitt meg både håp og motivasjon, skriver Albrigtsen og tilføyer at han ser fram til nye turneer i 2019.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media