Krevde likfrakt dekket av forsikringen

En av verdens rikeste kvinner dronning Elizabeth krevde at forsikringsselskapet skulle dekke kostnadene ved å frakte Dianas kropp fra Frankrike tilbake til Storbritannia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere har det vært antatt at det var den britiske kongefamilien som selv betalte prinsesse Dianas siste reise fra sykehuset i Frankrike tilbake til London etter den fatale ulykken for snart to år siden. Men nå viser det seg at den svært formuende dronning Elizabeth ikke var så spandabel likevel. The Mirror skriver i dag at dronningen har krevd utgiftene dekket av prinsesse Dianas forsikringsselskap.

- Sparte skattebetalerne

En talsmann ved Buckingham Palace sier til avisa at forsikringskravet ble gjort for å spare skattebetalerne for utgifter, siden kongelige reiser blir dekket over statsbudsjettet.

- Da boet etter Diana ble gjort opp, viste det seg at forsikringen eksisterte og at de var forpliktet til å bruke skattebetalernes penger mest effektivt, sa talsmannen.

Mirror siterer en anonym venn av tronarvingen prins Charles som skal ha blitt bestyrtet over forsikringskravet. Ifølge vennen skal Charles ha forsøkt å stoppe transaksjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer