DRØMMER OM MAT: Hans-Erik Dyvik Husby er aktuell i TV3s nye kjendisreality, «Camp Kulinaris». Han drømmer om matoppskrifter og digger å gå rundt i Lillestrøm og lage mat sammen med de lokale kokkene. Her på Raus Bar og Bistro sammen med kokk Ann Vestgren. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
DRØMMER OM MAT: Hans-Erik Dyvik Husby er aktuell i TV3s nye kjendisreality, «Camp Kulinaris». Han drømmer om matoppskrifter og digger å gå rundt i Lillestrøm og lage mat sammen med de lokale kokkene. Her på Raus Bar og Bistro sammen med kokk Ann Vestgren. Foto: Nina Hansen / DAGBLADETVis mer

- Krevende å være et menneske som det bare er rot med

Takket være datteren har Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, nå tatt grep om livet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Lillestrøm har en særegen identitet, her er redneck-harry-faktoren intakt, og det passer meg utmerket. Jeg passer i litt mindre byer og er en redneck som liker amerikanske biler og grillmat, sier Hans-Erik Dyvik Husby (45).

Hans-Erik Dyvik Husby Født 15. juni 1972.Norsk vokalist, artist og skuespiller.Tidligere medlem i det norske hardrock- og punk-bandet Turboneger under artistnavnet «Hank von Helvete», men han har også brukt navnene «Hertugen», «Herr Tugen» og «Hertis».Spilte rollen som Jesus Kristus i musikalen «Jesus Christ Superstar» på Det Norske Teater i 2009, året etter spilte han Cornelis Vreeswijk i den svenske filmen «Cornelis».Har siden spilt mest visesang.Er aktuell i TV3s nye kjendisreality «Camp Kulinaris».

Den røslige karen har akkurat dumpet ned i en sofa på burgerstedet «Raus» i sin nye hjemby midt mellom Oslo og Gardermoen. 45-åringen er fortsatt mest kjent fra tida han var vokalist i rockebandet Turboneger, gikk under kallenavnet «Hank von Helvete», malte ansiktet og skøyt raketter ut av baken. Han er også kjent for å ha vært åpen om eget rusmisbruk i samme tid, og forlot bandet i 2009. har siden spilt Jesus i musikalen «Jesus Christ Superstar», Cornelis Vreeswijk i den svenske filmen «Cornelis» og rocken har de siste åra blitt byttet ut med rolige visesanger.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99 kr/mnd).
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn