- Krevende å være et menneske som det bare er rot med

Takket være datteren har Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, nå tatt grep om livet.

DRØMMER OM MAT: Hans-Erik Dyvik Husby er aktuell i TV3s nye kjendisreality, «Camp Kulinaris». Han drømmer om matoppskrifter og digger å gå rundt i Lillestrøm og lage mat sammen med de lokale kokkene. Her på Raus Bar og Bistro sammen med kokk Ann Vestgren. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
DRØMMER OM MAT: Hans-Erik Dyvik Husby er aktuell i TV3s nye kjendisreality, «Camp Kulinaris». Han drømmer om matoppskrifter og digger å gå rundt i Lillestrøm og lage mat sammen med de lokale kokkene. Her på Raus Bar og Bistro sammen med kokk Ann Vestgren. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Lillestrøm har en særegen identitet, her er redneck-harry-faktoren intakt, og det passer meg utmerket. Jeg passer i litt mindre byer og er en redneck som liker amerikanske biler og grillmat, sier Hans-Erik Dyvik Husby (45).

Den røslige karen har akkurat dumpet ned i en sofa på burgerstedet «Raus» i sin nye hjemby midt mellom Oslo og Gardermoen. 45-åringen er fortsatt mest kjent fra tida han var vokalist i rockebandet Turboneger, gikk under kallenavnet «Hank von Helvete», malte ansiktet og skøyt raketter ut av baken. Han er også kjent for å ha vært åpen om eget rusmisbruk i samme tid, og forlot bandet i 2009. har siden spilt Jesus i musikalen «Jesus Christ Superstar», Cornelis Vreeswijk i den svenske filmen «Cornelis» og rocken har de siste åra blitt byttet ut med rolige visesanger.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer