Krevende kvinne

Sharon Stone krever å bo i presidentsuite når hun filmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Husker du Caherine Trammell i politiavhør? Hvit drakt, stramt tilbaketrukket hår, sjøgrønne øyne og korslagte ben? Rollen i 'Basic Instinct' ble Sharon Stones definitive gjennombrudd.

Men det ble en kortvarig opptur.

Krever 100 millioner

Nå møter Stone (46) produsentene i retten. Skuespillerinnen krever nesten 100 millioner kroner for oppfølgeren som aldri ble laget. Produsentene hevder at det aldri eksisterte noen bindende avtale om en oppfølger. I forbindelse med rettssaken har Stones liste med ridere dukket opp. Og lista viser at Stone er en meget krevende kvinne, melder Sky News.

Presidentsuiten, takk

Når hun har fri fra filmingen, vil hun bo i suite - presidentsuiten, takk. På settet må hun dessuten ha en luksuriøs bobil til rådighet, med soverom, privat bad, egen kokk, væpnede livvakter, tre barnevakter, og to assistenter til stede...samt mobiltelefoner, personsøkere og faksmaskin.

Og finnes det ingen privatjet til rådighet, må alle reiser være på 1. klasse. Det er totalt forbud mot å røyke sigar på settet, og sjåføren, som må være godkjent av Stone selv, må være røykfri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer