Krever bidrag av Jessica

Og ex-mannen vil ha smykkene tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Musiker og tidligere ektefelle Nick Lachey krever at ex-fruen Jessica Simpson skal betale så det svir. I en rettslig stevning i Los Angeles krever Lachey underholdningsbidrag fra ex-fruen - og at han får tilbake sine egne ringer og smykker.

Lachey (32) og Simpson (25) var et av de aller hotteste parene i amerikansk underholdningsindustri til idyllen tok brått slutt før jul i fjor.

Fru Simpson avviser alle krav, og ex-paret er heller ikke enige om når de bli separert. Lachey mener at datoen var 13. desember, mens Jessica Simpson hevder hun har vært separert siden 23. november.

Lachey har ikke tallfestet kravet, men vil ha bidrag fordi han tjener dårligere nå enn da han trappet ned karrieren i boybandet 98 Degrees for å vie seg til ekteskapet med den mer berømte Jessica Simpson i oktober 2002.

Ikke særeie

Den forsmådde ektemannen har to kort på hånden: paret hadde ikke særeie og Jessica Simpson lommebok er blitt blytung etter parets felles tv-serie på MTV: Nygift: Nick og Jessica.

Det var tv-serien som førte til Jessica Simpson skuespillerdebut på stort lerret i fjor: The Dukes of Hazard. Hun ble slaktet for rollen som Daisy Duke, men likefullt har det rent inn 30 millioner dollar - om lag 200 millioner kroner - på konto i fjor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer