Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Krever farskapstest

Fotballspilleren Dwight Yorke nekter å betale barnebidrag før han er sikker på om han er far til puppemodellen Jordans sønn.

Om ikke Yorke får tatt en DNA-test som enten bekrefter eller avkrefter farsskapet til Jordans elleve måneder gamle sønn Harvey, så nekter han også å betale barnebidrag. Det sriver The Sun og viser til et brev Yorke skal ha sendt Jordans advokater. 28 år gamle Jordan og fotballspilleren var kjæresten en gang i tiden, men da hun ble gravid dumpet han henne. Han dukket likevel opp på sykehuset da Jordan skulle føde, fordi han mente at barnet kunne være hans. Dwight Yorke spilte tidligere for Manchester United, men karrieren kom på hell og i dag spiller han for Blackburn.

Jordan planlegger å saksøke Yorke, som hun mener er faren, fordi bidragene har uteblitt. Selv hevder hun at alt Yorke har gitt sinn sønn er et par joggesko. Jordan har hatt en tøff start som mor da hun fant ut at sønnen hennes er født blind.

Ifølge nære venner av Jordan kan hun ikke forstå hvorfor Yorke oppfører seg som han gjør. Hun skal ha sagt til venner at Dwight Yorke lovet å sørge for at lille Harvey skulle få en trygg økonomisk fremtid.

(Dagbladet.no)

SKUFFET: Modellen JOrdan er lei seg og oppgitt over at Dwight Yorke ikke vil ta ansvar som far til hennes barn.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media