Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Krever større bidrag fra Jagger

Luciana Morad krever å få økt barnebidraget fra Mick Jagger til 315 000 kroner, i måneden.

Den brasilianske fotomodellen vitnet ikke da saken startet i New York i dag. Mick Jagger betaler 90 000 kroner i månedlige bidrag allerede, men nå krever Luciana en økning på 225 000 per måned.

Raoul Felder, advokaten som representerer Morad sier at hun ikke vitner dersom ikke Jaggers advokat legger frem en skriftlig forklaring på hvorfor de er mot kravet.

Dermed ble saken utsatt i over en måned til 19. juni, mens man venter på den skriftlige forklaringen fra Rolling Stones-vokalisten.

Må vitne under ed

Men familierettens leder krever til gjengjeld at modellen vitner under ed og i detalj om hvorfor hun trenger mer penger. Det er blant annet utgifter til barnepass, sikkerhet, mat og advokathonorerer som er årsaken til at Luciana Morad nå krever mer penger.

- De bør ikke kreve at jeg vitner uten at den andre siden også sier hva de mener... Jeg er ikke sint, jeg vil bare det beste for barnet mitt det er alt, sier Morad.

315 000 kroner måneden er trolig det største barnebidraget som noensinne er tilkjent noen i staten New York.

KREVER ØKT: Luciana Morad påå vei til retten for å kreve mer penger fra barnefar Mick Jagger. 315 000 kroner måneden er trolig det største barnebidraget som noensinne er tilkjent noen i staten New York.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media