Krig i ruta

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En tank drar seg sakte over åssiden. En ubåt dveler i vannoverflaten. Med ett, et inferno av flammer og eksplosjoner. Du burde ha bygget et radartårn. «Total Annihilation» er et krigsstrategispill vi anbefaler på det varmeste. Flere har forsøkt, men ikke før nå har noen klart det. Dette slår til og med klassikeren «Command & Conquer - Red Alert».

Du er som vanlig i en eller annen fæl fremtidsverden, hvor de onde folka har tatt over det meste. Du får forskjellige oppdrag, bygger baser, lager deg tanks og roboter, dreper osv. For de som har spilt spill som «C&C» er det svært lite nytt, men de fleste aspektene ved spillet er forbedret og mer variert. For å produsere saker og ting trenger du metall og energi som du kan skaffe deg på forskjellige måter. Vår favoritt-metode er å suge energien ut av trær, skyte i stykker fiender, for så å smelte dem om til noe fint. En annen fin-fin ting ved spillet er den store variasjonen mellom landskapene, som krever forskjellige taktikker. Hvis ikke er du død som en joika-kake.

Likte du «C&C - Red Alert» bør du hale fram noen krøllete eller nystrøkne lapper og skaffe deg dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer