Krig i skolegården

«Easy A» er en high school-komedie med snert som er litt for smart for sitt eget beste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Olive Penderghast dikter opp en heit date ved navn George for å slippe å bli med venninna på hyttetur. Etterpå forteller hun venninna på jentedoen at hun har «gjort det» med George. Uheldigvis blir samtalen overhørt av skolens fremste «stuck-up Jesus freak», som sender ut en sms og før dagen er omme har alle fått beskjed om at Olive er ei hore.  

Olive (spilt av Emma Stone, som minner en del om Lindsey Lohan) liker oppmerksomheten, men mister snart kontroll. Det starter med at et annet mobbeoffer, homofile Brandon, spør om han kan «ligge» med henne for å framstå som hetero, noe som ender i et heftig liksomsamleie på fest. Ryktet sprer seg og snart vil alle taperne og utskuddene «ligge» med Olive for å bedre sin sosiale status. Som betaling får hun gavekort fra diverse butikker som kan sammenliknes med Ikea og Clas Ohlson.  

Overdose   Underholdningen i «Easy A» består hovedsakelig av sviende verbale meldinger: «So, what's with your new look? It's very whore couture.» Alle er enten ekstremt velformulerte eller ufrivillig morsomme: «He's not the sharpest Christian in the bible.»  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer