- Krig og fred og sånn...

Ingrid Skretting (24) går fra korjobb for M2M til solokarriere. Hvis hun selger mer enn sine tidligere arbeidsgivere, skal hun tatovere en katt helt øverst på baken.

- Jeg skriver om kjærlighet, urettferdighet i verden...hihi...og krig og fred og sånn!

Det er ingen vits å legge skjul på at brunetten Ingrid Skretting i skriftlig form kan virke litt blond. Men den karismatiske 24-åringen både skriver tekstene, lager melodiene og synger selv. Og hun fikk platekontrakt på dagen da Warner-sjefene fikk høre henne synge en egen låt. Det var ikke for tidlig.

- I hvert fall ikke hvis du tenker stort, og det gjør jeg. Det tar noen år å slå gjennom internasjonalt. Jeg er 24 nå, det var på tide å komme i gang.

Storesøster er pianist. Storebror spiller fiolin i Oslo-Filharmonien. Ingrid skal være søt og lage «elskverdig pop». Hva nå det måtte bety.

- Det er litt sånn at når man hører det, så er det noe man kan nyte å høre på. Jeg vil snakke rett til folks hjerter, sånn at når de hører musikken, så sier de umiddelbart «åh, så fint».

Store ambisjoner

Skretting er ikke i tvil om at artistkarrieren kan gå riktig, riktig bra.

- Du kommer ingen vei uten store ambisjoner. Jeg har veldig stor tro på låtene mine, for jeg har fått så mye bra respons at jeg kan ha det. På plateselskapet sier de at jeg allerede har flere potensielle førstesingler. Uansett er det en drøm å få gitt ut ei plate med min musikk.

Du har garantert hørt Ingrid Skretting før. Hun synger «I Want Candy» i tv-reklamen til Daim og et eller annet i Burger King-reklamen. Hun har også vært korjente for M2M. Det angrer hun ikke på.

- Det var kjempegøy. Vi fikk kjøre så mye karusell, bade i bassengene og betalt for å feriere og kose oss, mens de sprang fra intervju til intervju. De er drittflinke. Jeg hadde så lyst til å stå der fremst på scenen og synge foran så sinnssykt mange mennesker. Det hadde ikke gjort noe å selge like mye som dem.

- Søtt, lite kattehode

- Skulle jeg noensinne selge over en million plater, har jeg lovet en venninne å tatovere meg helt, helt nederst på korsryggen. Et søtt, lite kattehode.

Det er tid for å ta bilder, og fotografen har oppdaget et og annet:

- Mister du buksa?

- Nei, den skal være litt sånn der, hihi.

<B>MED BLIKKET MOT STJERNENE:</B> Endelig skal Ingrid Skretting få stå fremst på scenen. - Jeg skal framstå som litt feminin og vakker, ikke sexy. Musikken er det viktigste.
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 601754138


Varnish cache server