Krig og fred og sånn

Det å offentlig rangere kvinner etter utseende er en uskikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I MORGEN SKAL tolv unge jenter vise seg fram på Rockefeller, for å få avgjort en gang for alle hvem av dem som er penest. Det er jentebladet Det Nye som arrangerer sin årlige Årets Ansikt-konkurranse. Navnet til tross; vi vet alle at du kan møte opp med tiårets ansikt, det hjelper lite, dersom det ikke er festet på en 173 cm lang fettfri kropp.

ET PAR MÅNEDER i forkant blir de pene tenåringsjentene brettet ut i bladet, sånn at du og jeg kan ringe inn og stemme på hvem vi liker best. Selvfølgelig får vi litt informasjon om dem også, for personligheten er jo viktig;

Helt siden hun var liten har Marna vært opptatt av klær og sminke. Derfor var det den naturligste ting i verden da hun begynte på hudpleielinja på videregående i Ålesund.

- Jeg liker å express meg sjøl, og har tenkt til å bli noe innen art eller architecture, sier 15 år gamle Charlotte, som altså har bodd litt i England.

Undertegnede holder en knapp på 16 år gamle Anette, som har litt modellerfaring fra før. Hun har nemlig vært avbildet i Per Heimlys magasin, Fjords.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer