<strong>LOJALITET:</strong> Spillere som er trofaste mot sine røtter, nøkterne og hardtarbeidende, står høyest i kurs hos Alex Ferguson. Her fra en treningsleir med Manchester United før en Champions League-kamp mot FC Barcelona. Foto: Scanpix.
LOJALITET: Spillere som er trofaste mot sine røtter, nøkterne og hardtarbeidende, står høyest i kurs hos Alex Ferguson. Her fra en treningsleir med Manchester United før en Champions League-kamp mot FC Barcelona. Foto: Scanpix. Vis mer

Krig og fred på Old Trafford

IDEER: I «Min selvbiografi» beskriver Alex Ferguson hvordan han bygget opp Manchester United fra en falmet storhet til en global merkevare. Han tar oss med inn i garderoben og inn i klubbens indre gemakker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United hadde tapt 2-0 borte mot Olympiakos og så ut til å ryke ut av Champions League. Skuffelsen blant fansen var stor. En av mine venner på Facebook lette etter en forklaring i avgangen til Sir Alex:

«Merkelig hvor mye ledere faktisk betyr, noen ganger; United uten sir Alex, Apple uten Steve Jobs.»

Oppdateringen satte i gang en intens debatt. Flere av deltakerne refererte til selvbiografien til Ferguson. Selv etter å ha lest den, kunne de ikke forstå hvorfor laget hadde gått i oppløsning. En av dem sa det slik:

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer