Krim fra Thatcher-tida

Et spennende bekjentskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: I fjor kom «Blodåkeren», første bok i Denise Minas nye serie om journalisten Paddy Meehan, som roter seg bort i litt av hvert som nattevakt i en Glasgow-avis på 80-tallet. I «Dødtid» får vi mer om den iherdige unge damen.

Husbråk

Paddy følger etter politibiler og ambulanser på jakt etter spennende saker, og havner en natt utenfor et pent hus i en pen bydel, hvor politiet er tilkalt på grunn av husbråk. Paddy snakker med mannen i huset, som benekter at noe har skjedd. Bak ham ser Paddy en blodig kvinne, men rekker ikke reagere før mannen stikker til henne en blodig femtipundseddel og smeller igjen døra. Dagen etter får Paddy vite at en kvinne er funnet død på adressen, og hun får sjelekvaler på grunn av unnfallenheten sin.

Optimistisk

Samtidig følger vi Kate, en annen ung kvinne, som kjører rundt i en lekker BMW med en svær kokainpose i bagasjerommet. Hun er på flukt, men effekten av det hvite pulveret gjør at hun føler seg på høyde med situasjonen, og vel så det. Men hun har farlige folk etter seg, og de har gode kontakter oppover i systemet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer