Krise for Ally

Skuespillerstallen i «Ally McBeal» er tynn som hovedpersonen selv. Stjernene forlater komedien, nå dropper Allys romkamerat ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lisa Nicole Carson, sier takk og farvel til «Ally McBeal». Den frodige stjernen spiller Allys romkamerat Renee i serien. Hun har fått nok, og Ally får hele leiligheten for seg selv.

Carson er bare en i rekken av de mange skuespillerene som forlater serien, og dette kommer som nok et hardt slag for produsentene. Hun forlater serien på grunn av det harde kjøret på settet. Nylig måtte Robert Downey Jr ut av serien, fordi han ble tatt med narkotika. Calista Flockhart besvimte når hun fikk høre den dårlige nyheten.

Også Lisa Nicole Carson har hatt dopproblemer. I fjor ble hun tatt av politiet etter vill festing med alkohol og narkotika, og måtte behandles på psykiatrisk sykehus, skriver Aftonbladet.

I går kveld avslørte Carson sin sorti i showet «Entertainment tonight». - Jeg kommer nok til å gjøre gjesteopptredener, og jeg skal forsette å spille EricLaSalles kjæreste i «Akutten», sa hun.

Fire nye skuespillere

Produsent David E. Kelley forsøker seg med raske endringer for å holde på de gode seertallene som blant annet Downey har bidratt til.

Skuespillerne Josh Hopkins fra «Den prefekte stormen» og Regina Hall fra «Sceary Movie» er klare, og skal ha faste roller i advokatserien. James Marsden fra «X-men» og Julianne Nicholsen fra «The Love Letter» er også ventet på settet. Marsden er tiltenkt rollen som Allys nye romanse, Nicholsen skal bli ny advokat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer