Krise for Ally

Skuespillerstallen i «Ally McBeal» er tynn som hovedpersonen selv. Stjernene forlater komedien, nå dropper Allys romkamerat ut.

Lisa Nicole Carson, sier takk og farvel til «Ally McBeal». Den frodige stjernen spiller Allys romkamerat Renee i serien. Hun har fått nok, og Ally får hele leiligheten for seg selv.

Carson er bare en i rekken av de mange skuespillerene som forlater serien, og dette kommer som nok et hardt slag for produsentene. Hun forlater serien på grunn av det harde kjøret på settet. Nylig måtte Robert Downey Jr ut av serien, fordi han ble tatt med narkotika. Calista Flockhart besvimte når hun fikk høre den dårlige nyheten.

Også Lisa Nicole Carson har hatt dopproblemer. I fjor ble hun tatt av politiet etter vill festing med alkohol og narkotika, og måtte behandles på psykiatrisk sykehus, skriver Aftonbladet.

I går kveld avslørte Carson sin sorti i showet «Entertainment tonight». - Jeg kommer nok til å gjøre gjesteopptredener, og jeg skal forsette å spille EricLaSalles kjæreste i «Akutten», sa hun.

Fire nye skuespillere

Produsent David E. Kelley forsøker seg med raske endringer for å holde på de gode seertallene som blant annet Downey har bidratt til.

Skuespillerne Josh Hopkins fra «Den prefekte stormen» og Regina Hall fra «Sceary Movie» er klare, og skal ha faste roller i advokatserien. James Marsden fra «X-men» og Julianne Nicholsen fra «The Love Letter» er også ventet på settet. Marsden er tiltenkt rollen som Allys nye romanse, Nicholsen skal bli ny advokat.

Dop og slanking

Men dop, slanking og ambisiøse skuespillere er tilbakevendende problemer for «Ally McBeal».

James LeGros som spiller Mark Albert forsvinner også fra Ally. Lucy Liu som spiller Ling, og Peter MacNichold som er kjeksen, forhandler begge om å jobbe mindre. De ønsker mer tid til sine spillefilm-karrierer.

Tidligere har Courtney Thorne-Smith forlatt serien, visstnok fordi hun ikke orket slankepresset. Det ble vanskelig å holde seg like tynn som de andre i serien. Gil Bellows, som var hennes ektemann Billy, sluttet i fjor, for å satse mer på spillefilm.

Ally, i Calista Flockharts radmagre skikkelse, er fortsatt til stede. Til høsten starter innspillingen av nye episoder.

ADVOKATSERIE: Settet på gamle «Ally McBeal». Flesteparten av disse forsvinner.