Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Krise i Spice-leiren

Hele apparatet rundt Spice Girls falt sammen da manageren Simon Fuller (36) fikk sparken i forrige uke. Sikkerhetsopplegget rundt verdens mest populære jenteband gikk også med i dragsuget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spice Girls har fått erfare at det ikke er bare, bare å si opp manageren over natta. I tillegg til sikkerhetsfolkene, ble også Spice-jentenes personlige assistenter, sminkører og koordinatorer sparket. Derfor har plateselskapet Virgin - som har tjent et utall millioner på jentene - tatt de fem Spicene under sine vinger inntil et nytt management er etablert.

Det har vært spekulert i om Geri Halliwell, eller Ginger Spice, vil ta over managerrollen, men dette avviser en talsmann for gruppa. Det var Geri som ledet an i opprøret mot manageren Fuller.
Mannen som får mye av æren for Spice Girls' suksess fikk sparken etter den store MTV-gallaen i Nederland torsdag blant annet fordi han valgte ekskjæresten til fordel for Baby Spice, Emma.

Fuller og Emma har hatt et forhold som de øvrige jentene har hatt et høyst blandet syn på. Men verken Mel B, Victoria, Mel C eller Geri ville stå i veien for kjærligheten mellom de to.

På en og en halv uke er det solgt 58 000 eksemplarer av «Spiceworld» i Norge. Til sammenlikning er Spice-jentenes debutalbum i løpet av et helt år gått ut i 114 000 eksemplarer.

<B>PROBLEMER:</B> Da Spice Girls ga manageren sparken.
<B>SPICE GIRLS:</B> Girl Power må klare seg uten manageren i framtida, fordi jentene ga han sparken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!