Kristen-blad med sexy Britney-bilder

Den engelske kirken mener popstjernen er en superambassadør for jomfrulighet!

I juleutgaven av bladet «Celebrate», som utgis av «Church of England», er det trykket flere bilder av en lettkledd Britney Spears. En talsmann for bladet sier at Britney er sexy, men hun har sterke prinsipper når det gjelder sex og sitt syn på religion, skriver Daily Star.

Britney har tidligere blitt kritisert av flere religiøse ledere for å late som hun er talskvinne for jomfruelighet, mens hun fremhever seksualiteten sin så sterkt.

- Hvilken rolle spiller det? Jeg har svært høy moral. At jeg fremstår sexy på forsida til bladet Rolling Stone, betyr ikke at jeg er en slem pike, sier Britney.

- Jeg er kristen. Jeg går i kirken. Men mamma lærte meg at jeg ikke skulle skamme meg over kroppen min. Kroppen er en vidunderlig ting.

Britney sier hun ber til Gud hver kveld. Hun ber også før hun går på scenen.

- Å vite at jeg kan snakke til Gud, og at han hører meg, gir meg mye støtte og styrke. Det er slik jeg er oppdratt. Familien min går alltid i kirken på søndager.

Talsmannen for Celebrate er klar over at reportasjen om Britney kan provosere leserne.

- Britney har blitt kritisert for å være falsk, og noen av våre lesere vil bli svært provosert fordi vi skriver om henne.

SEXY HELGEN? Britney skaper splittelse i kirka. Her er hun avbildet i Las Vegas 5. desember i år.