KNAPP: Det var en smilende Kristen Stewart som ankom NBCs TV-studio i New York i dag. Men på direkte spørsmål om forholdet til Robert Pattinson var hun knapp. Foto: Stella Pictures
KNAPP: Det var en smilende Kristen Stewart som ankom NBCs TV-studio i New York i dag. Men på direkte spørsmål om forholdet til Robert Pattinson var hun knapp. Foto: Stella PicturesVis mer

Kristen Stewart nektet å avsløre sivil status

Svarte syrlig på utroskapsspørsmål i TV-intervju.

(Dagbladet): - Jøss, artig at du skulle nevne det, svarte skuespiller Kristen Stewart (22) syrlig da hun onsdag ble bedt på direktesendt TV om å avklare det alle fans av Twilight-filmene lurer på.

Nemlig om hun er tilgitt utroskapsskandalen fra i sommer og fortsatt er sammen med medskuespiller Robert Pattinson (26).

22-åringen har holdt en lav profil etter at hun i juli ble nødt til å innrømme at hun hadde et forhold til den 19 år eldre, gifte filmregissøren og barnefaren Rupert Sanders mens hun var kjæreste og samboer med Pattinson.

I arbeidet med å promotere den siste filmen i serien, «Breaking Dawn Part 2», har skuespillerne stilt opp på intervjuer sammen. Men det var først da Stewart var alene på frokost TV-showet «Today» onsdag at hun fikk konkrete spørsmål om sin sivile status, skriver People.

Stewart synes imidlertid det er greit å la folk lure.

- Jeg skal bare la folk sitte se den lille filmen de tror at privatlivet vårt er. La dem bare spekulere, pleier jeg å si, svarte Stewart.

Det var etter at Us Magazine trykket bilder av Stewart i het omfavnelse med Sanders at hun sendte ut en pressemelding der hun bekreftet utroskapen.

«Jeg er utrolig lei meg for smerten og skammen jeg har påført mine nærmeste. Handlingene mine har satt forholdet mitt til den viktigste personen i livet mitt i fare, til personen jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham og er så utrolig lei meg» het det da.