Kristenrocker i slåsskamp

- Uprovosert angrep, hevder bandmedlem.

(Dagbladet.no): Den tidligere Creed-sangeren Scott Stapp og medlemmer fra bandet 311 var involvert i en slåsskamp på et hotell i Baltimore i helgen, skriver nyhetsbyrået AP.

Nyhetsbyrået har intervjuet Chad Sexton fra 311, som forteller at de møtte Stapp tidlig på dagen. Stapp - som nylig lanserte sin første soloskive - og 311 har samme produsent, og stemningen var god, forteller han.

Problemene startet da de møttes igjen på Harbor Court Hotel senere på kvelden.

Politi tilkalt

Bandmedlemmene SA Martinez og P-Nut satt og så på basketball da Stapp plutselig stilte seg foran fjernsynsapparatet.

- 311, jeg er klar for å slåss, sa han ifølge Sexton.

Da Martinez og P-Nut var mer interessert i å se på TV, satt den tidligere Creed-vokalisten seg i baren i stedet. Senere skal han ha kommet med upassende kommentarer til kona til Martinez og småbråket med Sexton.

- Plutselig slo han meg i ansiktet. Deretter brøt det ut en stor slåsskamp, sier Sexton til AP.

Det måtte flere sikkerhetsvakter til for å skille kamphanene, og politiet ble tilkalt. Martinez ble kjørt til sykehus med en brukket finger.

Ulike versjoner

Sikkerhetssjef Jonathan Jordan ved hotellet har imidlertid en annen versjon av hva som skjedde. Han har studert videoopptak av hendelsen.

- Det var definitivt 311 som startet bråket, sier han.

Scott Stapps tidligere band Creed solgte drøye 10 millioner eksemplarer av albumet «Human Clay» i 1999, og singelen «With Arms Wide Open» vant Grammy.

Bandet - som aldri la skjul på sitt kristne livssyn - ble offisielt oppløst i juni 2004, og Scott Stapp ga ut soloskiva «The Great Divide» i november.

WITH ARMS WIDE OPEN: Tidligere Creed-vokalist Scott Stapp var involvert i en stygg slåsskamp i helgen.