Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kristian (22) må startside-spurte

Også du kan vinne iPhone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sett db.no som startside! Vinn en iPhone!

(Dagbladet.no): Line (17) leder vår startside-konkurranse, men hakk i hæl følger Kristian Haugen (22) fra Stavanger.

Haugen har satt Dagbladet.no som startside på 32 maskiner.

Den som har satt Dagbladet.no som startside på flest ulike maskiner innen 30. november, vinner en iPhone 3G uten operatørlås.

Ingen strategi

Kristian har ingen klar strategi på hvordan han skal ta tilbake ledelsen og inkassere telefonen.

- Nei, egentlig ikke, men jeg får prøve. Det er stort sett gjennom kompiser, venner og kjente at jeg har sanket inn startsider til nå, forteller han.

Den 22 år gamle lærerstudenten har en mobil med dødskramper, og har derfor ekstra bruk for en ny.

image: Kristian (22) må startside-spurte

- Egentlig er det ikke så farlig hva slags type, men jeg har en kompis som er veldig iPhone-fan. Han hjelper meg også litt i konkurransen, forteller han.

Sett db.no som startside! Vinn en iPhone!

Slik foregår konkurransen

Når du setter DB.no som startside på en maskin, registrerer du samtidig telefonnummeret ditt. Det samme gjør du hver gang du setter DB.no som startside på en ny maskin. Dermed registrer vi hvor mange startsider som er satt med ditt telefonnummer.

Den som har satt DB.no på flest maskiner ved utgangen av november får en splitter ny iPhone 3G. Operatørlåsen på telefonen er låst opp slik at du selv kan benytte det abonnementet du ønsker på den.

For at konkurransen ikke skal kuppes sjekker vi at DB.no er i bruk som startside på de maskinene som er registrert. Dersom en maskin ikke er innom Dagbladet.no jevnlig etter at startsiden er satt, blir maskinen ikke talt med i konkurransen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!