Kristian Valen kommer med nytt show

- De satte i gang noen morsomme ideer i topplokket.

PARODI: Kristian Valen er kjent for sine parodier. Her er en av karakterene fra det kommende TV-programmet, hvor Valen blant annet tar for seg seg programleder og reporter Leo Ajkic. Foto: Per Heimly / TVNorge
PARODI: Kristian Valen er kjent for sine parodier. Her er en av karakterene fra det kommende TV-programmet, hvor Valen blant annet tar for seg seg programleder og reporter Leo Ajkic. Foto: Per Heimly / TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For tiden turnerer komiker og artist Kristian Valen Norge rundt med sceneshowet «Fra Hillevåg til Hollywood». Han har tidligere gjort suksess også på TV, og ble sist sett på skjermen med programmet «Valens Rikskringkasting» på NRK i 2012.

Snart vender han tilbake til fjernsynet, denne gangen i samarbeid med TVNorge.

- Det var veldig hyggelig å være innom NRK, men det føles ekstra godt å være tilbake på TVNorge og være en del av den internasjonale Discovery-familien. Det kan jo by på flere muligheter i fremtiden, sier Kristian Valen i en pressemelding.

Valen forteller videre at han egentlig hadde tenkt å legge TV-karrieren litt på hylla, men etter et kaffemøte i Los Angeles var den den nettopp den tanken som ble lagt på hylla:

- De satte i gang noen morsomme ideer i topplokket, og før jeg fikk tenkt meg om var jeg i kontakt med min gamle regissør-venn Jan Arild Slinning. Dessuten er det utrolig digg å ha noe å fylle kveldene og nettene med mens jeg er på besøk i Norge, jeg får jo aldri sove uansett, sier komikeren i pressemeldinga.

Valen kan ikke fortelle så mye om konseptet enda, men røper at det allerede har blitt gjort opptak i både Norge og Los Angeles.

Den nye serien kommer på skjermen i løpet av 2014.  

NYTT PROGRAM: Til neste år blir Kristian Valen å se på TV-skjermen med et nytt show. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet
NYTT PROGRAM: Til neste år blir Kristian Valen å se på TV-skjermen med et nytt show. Foto: Siv Johanne Seglem / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer