Kristin Halvorsen i sminkekrangel

«Dette må være det aller mest useriøse innslaget i årets valgkamp. Hva blir det neste - Jens henges ut i Aftenposten fordi han ville gre håret før intervju? Lars Sponheim får tyn fordi han ville snyte nesa før han skulle på Dagsrevyen? VG melder at Siv Jensen forlangte å få ta på seg en annen genser før journalisten skulle ta bilde? Selvsagt må politikerne få stille visse minimumskrav før de stiller til alskens intervjuer og debatter.

Maeglin

«Jeg er enig med Kristin Halvorsen her. Politikere skal ikke være nikkedukker for media.

Dan

«Bra Kristin, ikkje finn deg i kva som helst. Skjønar godt du blir forbanna på drittungane i TV2. Eg skal i alle høve støtta partiet ditt ved valet. TV2 kan eg heldigvis skru av.

Tor

«Det er vel ganske klart at hvordan en politiker tar seg ut på TV har noe å si på hvordan budskapet oppfattes og folks inntrykk av politikern. Se bare på Nixon-Kennedy-debatten i 1960. Nixon var usminket og sliten, Kennedy var sminket og uthvilt. Kennedy ble oppfattet som vinneren av TV-publikumet, Nixon av radiopublikumet.

Sallax

«Dette føyer seg inn i rekken av det jeg ser på som den borgerlige mediaverdens jakt på politikere fra venstresiden. De prøver så godt de kan å skade venstresidens folk for å tjene sine egne interesser. Det vil si kapital og næringsliv, som de helt og holdent lever av. Jeg vet at det har vært forsøk på å analysere hva som er hva i media i forhold til såkalt saklig og balansert dekning av politikk og politikere, men hver gang ender det opp med at media selv forkludrer det hele til sin fordel. Kjell Johansen, Oslo