Kristina og Lene spiste godteri

KØBENHAVN (Dagbladet): Aqua-Lene og Kristina Eckholdt (10) fra Porsgrunn fant tonen og koste seg med marshmallows i går.

Drømmen gikk i oppfyllelse for Kristina i går: Først fikk hun møte Aqua sammen med mamma May-Britt Eckholdt, og så var hun på plass på den store Aqua-festen i København. Dessuten fikk hun fly for første gang i sitt liv!

Hemmelig

- Jeg er litt nervøs, medga Kristina på Gardermoen fredag morgen. Litt for å fly, men aller mest for å møte Aqua. Men Aqua-møtet gikk over all forventning for Kristina. Lene og hennes tre danske drenger var jo hyggelige!

- Men hva var det du hvisket til Aqua-Lene?

- Det er en hemmelighet, sier Kristina bestemt før hun etter noen sekunder røper det.

- Jeg spurte henne hvorfor hun skifter så ofte hårsveis og hvorfor hun nå hadde oransje hår?

- Hva svarte hun da?

- At hun likte forandring, og så lo hun.

Kristina og mamma May-Britt Eckholdt ble sammen med Aqua foreviget i alle mulige vinkler i går, men når Aqua-Lene kom ut fra rommet der hun tok imot noen få fans, ble det en ny omfavnelse mellom Kristina og Lene.

- Vil du ha litt? spurte Lene og rakk fram en gave fra en fan som var fylt med marshmallows. Det ville Kristina gjerne, og spiste godteri med en av verdens største popstjerner.

Sliten

Kristine fikk også en ny autograf fra Lene Nystrøm. Etter møtet måtte Kristina bare sette seg ned på gulvet: - Akkurat nå er jeg bare veldig sliten.

NAMNAM: Lene Nystrøm og Kristine Eckholdt spiste klissent godteri mens andre fans måtte vente. Og Kristine fikk spurt Lene om hvorfor hun stadig forandrer hårsveis.