Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kristne organisasjoner stjal Quart-merkenavn

Quart truer med advokat.

(Dagbladet.no): 4. juli starter årets Quartfestival i Kristiansand. På samme tid starter også Q:art - et arrangement som ifølge hjemmesiden skal tilby musikk, gjøgling, kaffe, vafler, samt frelse og helbredelse.

Ifølge Fædrelandvennen arrangerers Q:art av «kristne byelskere fra Frelsesarmeen, Foursquare og Metodistkirken». Problemet er at Q:art er et merkenavn som har blitt brukt av den noe mindre religiøse rockefestivalen i årevis - som betegnelse på den kunstneriske delen av Quartfestivalen.

Nå truer festivalsjef Toffen Gunnufsen med advokat.

- Jeg regnet med at folk i den bransjen var opptatt av etikk og moral, men her har de altså brutt et av de viktigste budene. De har stjålet annen manns arbeid og investering, sier han til Fædrelandsvennen.

Pastor Kåre Skuland - som blant annet er tilknyttet Jesushuset i Kristiansand - vil ikke si så mye om saken til lokalavisa.

Til Dagbladet.no forteller han at det hele er en tabbe fra hans side.

- Jeg var ikke klar over at Quartfestivalen brukte Q:art. Dette er en tabbe fra min side, og vi har ingen problemer med å finne på et annet navn, sier han.

STJAL MERKENAVN: Sjefen bak det kristne arrangementet legger seg flat. FAKSIMILE FRA Q-ART.NO
STJAL MERKENAVN: Sjefen bak det kristne arrangementet legger seg flat. FAKSIMILE FRA Q-ART.NO Vis mer
REAGERER: Quart-sjef Toffen Gunnufsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media