Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Kristofer Hivju klar for ny Fast & Furious

Det skriver flere utenlandske medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ifølge flere utenlandske medier, blant annet Entertainment Weekly, skal Kristofer Hivju skal spille i den 8. Fast & Furios-filmen.

Premiere til neste år Ifølge Empire Magazine vil Hivju spille mot stjerner som Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez og Tyrese Gibson.

Filmen skal spilles inn i USA og på Cuba og forventet premiere er april 2017.

Hivju er blant annet kjent fra serien «Game of Thrones», hvor han spiller krigeren «Tormund Giantsbane».

Han har tidligere beskrevet arbeidsplassen, som har opptil 600 mennesker på jobb hver dag, av flere tusen som jobber med serien, som et uglamorøst sted med mye kald gjørme.

- Liker presset Den ene dagen under innspillingen ble 575 mennesker innkalt på jobb. Da var Hivju den eneste skuespilleren til stede.

- For meg er det mer intenst og skummelt å stå foran førti personer på en scene, enn de hundretalls menneskene som dukket opp på jobb den dagen. Jeg liker det presset, sånn er det å lage film, fortalte han i den forbindelse.

- En gang vi skulle filme en stor scene, men hadde bare 20 minutter sollys igjen å filme på. Vi hadde bare én sjanse på å klare hver takning. Det er et stort kick.