Kristoffer (34) lurte Norge til å tro han bodde ett år i marka

«Årets villmarking» ble rikskjent på TV 2, og ga ut ei bestselgende bok. Nå innrømmer han å ha lurt Norge trill rundt.

VILLMARKENS MANN? Kristoffer Clausen innrømmer overfor Dagbladet å ha bløffet norske TV-seere. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VILLMARKENS MANN? Kristoffer Clausen innrømmer overfor Dagbladet å ha bløffet norske TV-seere. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg er lei for det, sier Kristoffer Clausen til Dagbladet.Fra 1. august 2009 og ett år fram, skulle han bo i villmarka og utelukkende leve av det han kunne skyte, fiske eller plukke i naturen. Nå innrømmer han å ha lurt sitt publikum.

- Hadde det bare gått ut over meg hadde det vært greit, men det er også familie, venner og fans som har sett opp til meg. Jeg har driti meg loddrett ut, sånn er det bare. Det må jeg stå for.  Innrømmer bløff Clausen bekrefter følgende overfor Dagbladet:

• Han var i Sverige i august 2009. 31. august brøt bilen hans sammen, og den måtte taues på verksted. Mens bilen var på verksted, leide Clausen en leiebil. 2. september var motoren ferdig. Ifølge bloggen hans «var han på reinsdyrjakt» i perioden.

• I mellomtida hadde han bodd på hotell i Torsby i flere dager.

• Han var i Sverige og jaktet rev i februar-mars 2010. «Jeg har ligget mer eller mindre i dvale i lang tid, og det er rolige dager i skogen», hevdet han på bloggen 2. mars.

• Han var i Halden i april 2010. Blant annet handlet han på Nordbysenteret. På bloggen het det at han i perioden «hadde lite mat», og blant annet «spiste tang».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer