MOTSPILLERE: Kristoffer Joner og Tom Cruise. Foto: NTB Scanpix
MOTSPILLERE: Kristoffer Joner og Tom Cruise. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mission Impossible

Kristoffer Joner med i «Mission Impossible 6»

Spiller mot Tom Cruise.

(Dagbladet): Skuespilleren Kristoffer Joner har spilt inn scener til den kommende «Mission: Impossible»-filmen sammen med Tom Cruise. Innspillingen fant sted i London, og Joner innrømmer at det var litt rart å stå ansikt til ansikt med en barndomshelt.

- Jeg har jo vokst opp med å se på Tom Cruise og gjengen. Som den filmnerden jeg er, var det spennende for en liten Storhaug-gutt som meg, å få være med på det, sier Kristoffer Joner til Dagbladet.

Det var Stavanger Aftenblad som først omtalte saken. Joner forteller at innspillingen ble gjort noen dager i juli.

- Det var intenst og vi jobbet lange dager. Det er ikke uvanlig. Men når det står på er det ganske tøft. Fra jeg dro fra hotellet og til jeg kom tilbake kunne det ta 14 timer, så da kan man bli litt sliten, sier han.

- Gøy å se han arbeide

Joner forteller at han tydelig merket at han var en Hollywood-produksjon, blant annet ved at det var et hierarki og den store mengden folk som var i sving.

- Vi kjører nok en litt flatere struktur i Norge. Men jeg må si at det var veldig effektivt på filmsettet, sier han, og forteller at han synes det var både spennende og gøy å få en slik rolle.

Joner kan ikke si noe om hva slags rolle han har i filmen, men flere scener ble spilt inn sammen med hovedrolleinnehaver og superstjerne Tom Cruise. Det gjorde inntrykk.

- Jeg tror det ville vært rart for alle, og det var rart for meg også. Plutselig stod jeg ansikt til ansikt med herr Cruise. Men han er jo ekstremt flink til det han gjør. Det er gøy å se han arbeide, sier Joner.

Spille inn på Preikestolen

«Mission: Impossible 6» skal etter planen spille inn sluttscenene på Preikestolen i Lysefjorden, skriver NTB. Opprinnelig var datoene 20.–28. september satt av til innspillingen, men etter at hovedrolleinnehaver Tom Cruise skadd seg under et stunt i London nylig, er innspillingen utsatt på ubestemt tid.

HER SKADER HAN SEG: Tom Cruise slo seg hardt under et stunt, da han etter et fall smeller inn i en kant. Nå må han utsette filminnspilling på prekestolen. Video: Splash DV Les hele saken her: http://www.dagbladet.no/kultur/68594053 Vis mer