Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Kielergata»

Kristoffer Joner skadd under katastrofe-innspilling. Må trekke seg fra TV 2-serie

Thorbjørn Harr overtar i dramaserien «Kielergata».

SKADET: Kristoffer Joner skulle egentlig spille hovedrollen i den kommende TV 2-serien «Kielergata», men må si fra seg rollen etter å ha brukket beinet. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet
SKADET: Kristoffer Joner skulle egentlig spille hovedrollen i den kommende TV 2-serien «Kielergata», men må si fra seg rollen etter å ha brukket beinet. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kristoffer Joner skulle egentlig spilt hovedrollen som Jonas i TV 2s kommende thriller-dramaserie «Kielergata».

Nå må Joner trekke seg etter å ha brukket foten, melder TV 2.

- Jeg har hatt en ulykke på jobb, som viste seg å være enn mer seriøs skade enn det man først trodde. Det vil si at jeg ikke er i stand til å jobbe på tre måneder, og må si fra meg rollen i «Kielergata», sier Joner til Dagbladet.

Det var under innspillingen av årets store katastrofefilm «Skjelvet», det gikk galt for skuspilleren.

- Et stunt gikk feil, sånt kan skje, men foten min henger fortsatt på, fleiper Joner og henviser til at TV 2 omtaler ham som «kvestet».

Harr overtar

Thorbjørn Harr overtar rollen som Jonas.

- I og med at vi allerede er i gang med innspilling, så kunne dette ha bydd på store problemer da de beste skuespillerne selvfølgelig er opptatt. Vi startet øverst på listen, og til alt hell, så både ville og kunne Thorbjørn Harr. Litt flaks skal man også ha, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug, til eget nettsted.

Harr er allerede i gang med innspillinga.

OVERTAR ROLLEN: Thorbjørn Harr. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
OVERTAR ROLLEN: Thorbjørn Harr. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Kommer til høsten

«Kielergata» har premiere til høsten, og er allerede solgt til flere land.

Serien dreier seg rundt karakteren Jonas, som har stiftet familie i den søvnige småbyen Slusvik - også kjent som Skandinavias minst kriminelle sted. Her er alt fryd og gammen, ingen gjør en flue fortred. For Jonas, med sin mørke fortid, er dette det perfekte skjulested.

I tillegg til Harr står Andrea Bræin, Janne Heltberg, Alexander Rapaport, Silje Storstein, Anneke von der Lippe, Nicolai Cleve Broch og Johan Rheborg på rollelista.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!