«Kielergata»

Kristoffer Joner skadd under katastrofe-innspilling. Må trekke seg fra TV 2-serie

Thorbjørn Harr overtar i dramaserien «Kielergata».

SKADET: Kristoffer Joner skulle egentlig spille hovedrollen i den kommende TV 2-serien «Kielergata», men må si fra seg rollen etter å ha brukket beinet. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet
SKADET: Kristoffer Joner skulle egentlig spille hovedrollen i den kommende TV 2-serien «Kielergata», men må si fra seg rollen etter å ha brukket beinet. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kristoffer Joner skulle egentlig spilt hovedrollen som Jonas i TV 2s kommende thriller-dramaserie «Kielergata».

Nå må Joner trekke seg etter å ha brukket foten, melder TV 2.

- Jeg har hatt en ulykke på jobb, som viste seg å være enn mer seriøs skade enn det man først trodde. Det vil si at jeg ikke er i stand til å jobbe på tre måneder, og må si fra meg rollen i «Kielergata», sier Joner til Dagbladet.

Det var under innspillingen av årets store katastrofefilm «Skjelvet», det gikk galt for skuspilleren.

- Et stunt gikk feil, sånt kan skje, men foten min henger fortsatt på, fleiper Joner og henviser til at TV 2 omtaler ham som «kvestet».

Harr overtar

Thorbjørn Harr overtar rollen som Jonas.

- I og med at vi allerede er i gang med innspilling, så kunne dette ha bydd på store problemer da de beste skuespillerne selvfølgelig er opptatt. Vi startet øverst på listen, og til alt hell, så både ville og kunne Thorbjørn Harr. Litt flaks skal man også ha, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug, til eget nettsted.

Harr er allerede i gang med innspillinga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer