«Kielergata» på TV 2

Kristoffer Joner spiller hovedrollen TV 2s nye store thriller-dramaserie

Har fått navnet «Kielergata».

HOVEDROLLE: Kristoffer Joner blir å se i den nye dramaserien «Kielergata» på TV 2. Innspillingen starter nå og får premiere til høsten. Foto: Nina Hansen
HOVEDROLLE: Kristoffer Joner blir å se i den nye dramaserien «Kielergata» på TV 2. Innspillingen starter nå og får premiere til høsten. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Kielergata» er TV 2s nye store dramaserie, og den er allerede solgt til flere land. Serien får premiere til høsten på TV 2 og TV 2 Sumo, skriver TV2 i en pressemelding.

Kristoffer Joner spiller også hovedrollen i «Skjelvet», som er oppfølgeren til «Bølgen», som forteller historien om et tenkt jordskjelv som rammer Oslo.

Mange kjente skuespillere

- TV 2 drama jakter kontinuerlig etter de beste historiene og har ambisjon om å være nyskapende og best på moderne drama. Med «Kielergata» har vi alt dette og vi gleder oss stort til å sette i gang med produksjonen, sier dramasjef Christopher Haug i TV 2.

Dramaserien er på ti episoder a 45 minutter og er TV 2s storsatsing for høsten 2018.

Blant skuespillerne finner vi Andrea Bræin, Janne Heltberg, Alexander Rapaport, Silje Storstein, Anneke von der Lippe, Nicolai Cleve Broch, Kristoffer Joner og Johan Rheborg.

Slusvik - en søvnige småby

TV2 beskriver «Kielergata» som en karakterdrevet dramaserie med thrillerelementer og tilløp av humor - utviklet av unge filmfolk - og framstår som «veldig friskt og er noe annet enn en adapsjon fra noe man har lest og sett før».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer