- Kristoffer Joner spiller mot Leonardo DiCaprio

Får ikke tid til mer «Doktor Proktor».

- Kristoffer Joner spiller mot Leonardo DiCaprio
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Aftenbladet kan i dag fortelle - basert på informasjon «fra sikkert hold» - at Kristoffer Joner nylig har flyttet på seg til Canada for å spille i filmen «The Revenant».

Hans motspiller i den kommende storfilmen er ingen ringere enn Leonardo DiCaprio, som spiller hovedpersonen Hugh Glass i det som utvikler seg til å bli et voldtsomt hevndrama.

Filmens regissør er meksikanske Alejandro González Inárritu, som tidligere har levert fra seg filmer som «Babel», «21 Grams» og «Biutiful».

Doktor Proktor-nei Ifølge Aftenbladet er det usikkert hvilken rolle Joner skal ha i filmen, men han har etter sigende forlatt Norge for flere måneder.

Det betyr også at han har måttet takke nei til å gjenta rollen i Doktor Proktor-oppfølgeren basert på Jo Nesbøs barnebøker.

- Jeg kan bekrefte at Kristoffer Joners tidsplan ikke gikk ihop med andre prosjekter han har. Dermed måtte han droppe rollen som den rare professoren i filmen om «Doktor Proktor og tidsbadekaret», sier Synnøve Hørsdal, produsent i filmselskapet Maipo til Aftenbladet.

Eidsvold overtar Ifølge Hørsdal var det ikke mulig å flytte på produksjonen for å likevel ha med Joner på laget, ettersom oppstart er planlagt til slutten av september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer