- Kristoffer Joner spiller mot Leonardo DiCaprio

Får ikke tid til mer «Doktor Proktor».

- Kristoffer Joner spiller mot Leonardo DiCaprio
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Aftenbladet kan i dag fortelle - basert på informasjon «fra sikkert hold» - at Kristoffer Joner nylig har flyttet på seg til Canada for å spille i filmen «The Revenant».

Hans motspiller i den kommende storfilmen er ingen ringere enn Leonardo DiCaprio, som spiller hovedpersonen Hugh Glass i det som utvikler seg til å bli et voldtsomt hevndrama.

Filmens regissør er meksikanske Alejandro González Inárritu, som tidligere har levert fra seg filmer som «Babel», «21 Grams» og «Biutiful».

Doktor Proktor-nei Ifølge Aftenbladet er det usikkert hvilken rolle Joner skal ha i filmen, men han har etter sigende forlatt Norge for flere måneder.

Det betyr også at han har måttet takke nei til å gjenta rollen i Doktor Proktor-oppfølgeren basert på Jo Nesbøs barnebøker.

- Jeg kan bekrefte at Kristoffer Joners tidsplan ikke gikk ihop med andre prosjekter han har. Dermed måtte han droppe rollen som den rare professoren i filmen om «Doktor Proktor og tidsbadekaret», sier Synnøve Hørsdal, produsent i filmselskapet Maipo til Aftenbladet.

Eidsvold overtar Ifølge Hørsdal var det ikke mulig å flytte på produksjonen for å likevel ha med Joner på laget, ettersom oppstart er planlagt til slutten av september.

En arvtaker til Doktor Proktor-rollen er allerede funnet i Gard B. Eidsvold.

Joner er forøvrig også klar for den amerikansk-norske ekstremsvømmefilmen «Swimmer», som nylig sikret seg en «Game of Thrones»-skuespiller i hovedrollen - samt at han spiller i Norges første katastrofefilm, «Bølgen».

Sjekk ut alle Filters streamingtips!

Denne saken ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer