Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kristoffer Joner vil legalisere hasj og heroin

«All ære til Kristoffer Joner for dette. Dette er et forslag som kan hjelpe fryktelig mange narkomane ut av rushelvete sitt og få bruken av narkotiske stoffer NED.

Ragman «Joner er på villspor. Det lyder nesten som om han mener rusmisbruk ikke er et problem i seg selv, dersom det bare var lovlig. Da kunne dattera hans heller sitte på pikerommet og dope seg liksom. I stedet for å gå på gata. Håper ikke det er mange unge mennesker som ser opp til Joner.

Kaia «Norges narkotikalover fungerer ikke. Politi, tollvesen og rettsvesen bruker store deler av sine ressurser på å jakte på narkotika blandt brukere og kriminelle nettverk. Desverre blir bakmennene sjelden dømt, samtidig er narkotika tilgjengelig i alle former i alle Norske byer. Krigen vi startet ser ut til å gå fryktelig dårlig, og den yngre generasjons holdninger til narkomane gir grunn til bekymring.

Samfunnet skal ikke betale for at narkomane velger å ruse seg på forbudte midler.

MannJJC

«De fantastiske resultatene Joner viser til bør han sette seg mer inn i. At antall Heroinmisbrukere går ned i hele Europa har kun med en konkuranse mellom Leggemiddelindustrien og narkotikaindustrien å gjøre. Narkotikaindustrien blir som regel vinneren til slutt.

Jon Storaas

«De eneste som taper på legalisering av narkotika er de kriminelle bakmennene som smugler og omsetter stoffene.

Agitator

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media