Kristoffer Schaus nye tv-program provoserer

«Med "De syv dødssyndene" klarer Kristopher Schau å sette fokus på viktige elementer i kristendommen, samtidig som han lager bra og morsom TV ut av det. Man kan kritisere Schau opp og ned i mente, men man kan ikke komme bort fra det faktum at han setter spørsmålstegn ved viktige, aktuelle saker. At så mange kristne går ut mot programkonseptet viser bare at kristendommen har noe å skjule.

Dahl

«Hva er det kristendommen har å skjule? Det er kun en synd som er viktigere enn de andre. Den største synd er å ikke tro på Jesus. Men Jesus tilgir den som ber han, både du og Schau :)

Sondre

«Jeg mener at dette er ikke mye morsomt, dette er for drøyt. Og at tv2 syns dette er underholdende, sier jo mer enn tusen ord. Ikke bare provoserer han kristne mennesker, men han prøver å teste ut hvor langt han kan gå, gjennom å synde som det heter. Jeg får nesten en antikrist-dommedagsfølelse av hele dritten.

Doggis

«Syns det var både bra og morsomt eg. Kjekt at de tar med litt av historien rundt dødssyndene også. Kris er rett og slett morsom, har en underfundig måte å yttrykke seg på og er generelt en trivelig tv-personlighet. Gleder meg til neste torsdag.

Sol

«Alle snakker om karikaturtegninger som provoserer, endelig får vi noe som kan provosere de kristne. Og endelig er det noen som setter farge på denne vandrehistorien om synder og helvete. Stå på Schau, du er helten!

Arve Kvalvik