Kristopher dukker inn i ny kanal

Kristopher Schau skal ikke være programleder lenger.

I sommer forlot Schau Petre etter en uoverensstemmelse med NRK-ledelsen. Programsjef for Barne- og ungdomsavdelingen, Kalle Fürst, hevdet det var på grunn av Schaus lønnskrav, mens Schau mente han ble presset ut.

Ikke programleder

Kyrre, Schaus gamle utegående reporter, har tatt over jobben i Petre. Men nå får han konkurranse fra sin gamle venn, som går til Kanal4.

- Jeg kan bekrefte at Kristopher Schau skal gjøre et oppdrag for oss. Det er ikke snakk om en fast ansettelse, men han blir å høre på Kanal4 hver dag fra sendestart første januar 2004 og utover vinteren og våren, sier utviklingsredaktør Anne Jortveit i Kanal4 til Kampanje.

Hva Schau skal gjøre for Kanal4 er hemmelig. Men Jortveit bekrefter at han skal bidra på programsiden. En pilot av programmet Schau skal medvirke i er allerede produsert.

– Han skal ikke være programleder, men vil jobbe redaksjonelt. Schau har en skjult lidenskap, interesse og ikke minst et skjult talent som lytterne vil få stifte bekjentskap med når Kanal4 kommer på lufta, sier Jortveit.

<B>FISKEFANT:</B> En lettkledd Kristopher Schau i aksjon på Quartfestivalen for et par år siden , kun iført en fisk. Nå skal den nedentilfikserte radioprateren snakke på Kanal4.