Kristopher Schau spiser sin egen forhud

Materiale som ble for drøyt er lagt ut på YouTube.

(Dagbladet.no): TV 2 og Scanbox har nå tatt kontakt med advokater, etter at alle episodene og ekstramaterialet fra «De syv dødssyndene» er lekket ut på YouTube.

Et av innslagene viser Kristopher Schau som angivelig spiser sin egen forhud.

Gravde den opp

Innslaget med spisingen er etter det Dagbladet.no erfarer kuttet bort fra episoden om dødssynden vrede, som skal vises på TV 2 torsdag.

Her reiser Kristopher Schau til Israel, der han - om ikke tv-bildene er juks - lar seg omskjære.

- Dette er uten sidestykke den vondeste jeg har vært med på, sier Schau etter at inngrepet har funnet sted.

Etterpå vil legene at han skal begrave forhuden, noe som er en gammel jødisk skikk. Schau graver den imidlertid opp igjen, og tar den med seg.

- Bismak av kølle

SPISER FORHUDEN: Kristopher Schaus måltid virker åpenbart frastøtende på medsynder Øystein Karlsen. Faksmilie: YOUTUBE
SPISER FORHUDEN: Kristopher Schaus måltid virker åpenbart frastøtende på medsynder Øystein Karlsen. Faksmilie: YOUTUBE Vis mer

Seinere setter han seg på stranda med Øystein Karlsen og et stormkjøkken.

- Idet solen går ned over Tel Aviv gjør jeg det jeg bare kan gjøre én gang i løpet av livet: Spise tuppen av min egen penis, sier Schau, før han setter forhuden til livs.

Den faller imidlertid ikke helt i smak.

- Det er ikke uten grunn at dette ikke er en tradisjonsrik rett i hele verden. Det er ikke uten grunn at jøder begraver forhuden, sier Schau.

- Det har en bismak av kølle, ja.

Vil selge 50 000

Det er to episoder igjen av serien på TV 2, men allerede torsdag kommer den ut på dvd. Det er fra ekstramaterialet på dvd-utgaven at spiseinnslaget er hentet fra.

- Vi gjør nå alt vi kan for å få videoene fjernet fra YouTube, både ved å ta kontakt med nettstedet direkte og via advokater. Vi har rettighetene til materialet, og har ikke gitt tillatelse til publisering, sier Cecilie Aspenes, innkjøpsansvarlig i Scanbox, til Dagbladet.no.

Kristopher Schau spiser sin egen forhud

«De 7 dødssyndene» fordeles på tre dvd-er, sammen med blant annet bonusmateriale, bakomfilmer, tabber og bortklipte scener. Målet er å selge 50 000 eksemplarer.

- TV 2 har sporet opp vedkommende som la ut videoene. Det er først og fremst viktig for oss å få disse fjernet, men vi kan jo ikke utelukke reaksjoner mot denne personen seinere, sier Aspenes.