Kristopher snakker om sex-stuntet

Etter to dager i skjul.

Onsdag var festivassjef Toffen Gunnufsen svært irritert på sin gode venn Kristopher Schau. Han kalte scene-samleiet for \'idiotisk\' og \'trist\'. Men Schau ga ingen kommentar, han har holdt lav profil de siste dagene.

Det er til Fedrelandsvennen Schau nå snakker, om enn i knappe setninger. Det er påstandene om at ledelsen i festivalen visste om samleie-planene på forhånd han vil avvise.

- Hvorfor fortalte du ikke dine gode venner i Quart-ledelsen om stuntet på forhånd, spør avisa.

- Vi pleier aldri å fortelle folk hva vi skal gjøre. Det har ikke vært veldig sånn oppi hodene våre dette her, sier Schau.

- Ikke planlagt

Det ble raskt hevdet at festivalledelsen visste om planene om samleiet på scenen, ikke minst på grunn av de tette vennskapsbåndene mellom Quarten og Kristopher.

Paret som hadde samleie fortalte i etterkant til Dagbladet.no at Schau hadde sagt til dem at han var i ledelsen av festivalen, og ga inntrykk av at det hele var avklart.

Dette aviste en irritert Toffen oå på det sterkeste på en pressekonferanse onsdag. Ledelsen, som måtte ha stoppet det hele om de hadde vist om det, understreker gang på gang at de ikke ante noe. Og nå sier Kristopher at det ikke var særlig planlagt:

- Nei, asså, planlagt, det var paret som tok kontakt med oss for to måneder siden. Alt har jo bare gått sånn sakte men sikkert. Vi har ikke hatt de store planleggingsmøtene.

Kristopher har virkelig fått på pukkelen etter samleiet han tillott på scenen da Cumshots spilte i Bendiksbukta tirsdag. Ikke bare er det KrF-ere, menigheten og politiet som er sinte. Toffen Gunnufsen sa at han ikke var sur på Schau, og at han får komme på festivalen framover, men svært irritert var han.

Quartens informasjonssjef Espen Thoresen Hværsaagod, også en nær venn av Schau, likte heller ikke stuntet.

TÅLER LITT: Kristopher Schau har fått hard kritikk etter at han fikk Leona Johansson og Tommy Hol Ellingsen opp på scenen for å ha sex på scenen.