Kritikerfavoritten Rebekka stemt ut først

Rebekka var kritikernes favoritt, men minst likt av både seerne og de andre i Big Brother-huset. Hun avviser kokainryktene, og skammer seg ikke over å bli stemt ut først. Les svarene fra dagens nettmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før hun kom til Dagbladet.no møtte Rebekka leserne på VG Nett. Der var det mye drittslenging.

- Det er mye mer OK og intelligente spørsmål fra leserne på Dagbladet.no enn på VG Nett, sa hun spontant etter å ha svart på 10-15 spørsmål.

Avisenes tipsredaksjoner har de siste ukene blitt rent ned av tips og rykter om deltagerne i Big Brother. Mange av tipsene handler om innsmugling av narkotika til Big Brother-huset.

I går ringte mange inn og påsto at avstemningen var fikset av TVNorge fordi Rebekka var blitt tatt med kokain, og måtte ut. Kokainen skulle vært smuglet inn i en billedramme. Både TVNorge og Rebekka avviser dette på det sterkeste.

- Disse ryktene er ganske så latterlige. Hvis jeg først deltar i en konkurranse der jeg har muligheten til å vinne en million ville jeg jo være rimelig teit hvis jeg satte det på spill ved å gjøre noe så banalt, sier rebekka, og legger til:

- En annen ting er at med så mange kameraer skjønner jeg ikke helt hvordan jeg skulle fått det i meg. Skulle jeg svelga hele ramma? <> Les svarene fra nettmøtet her

Dette sa rebekka rett etter at hun kom ut av huset på Fornebu i går:

- Jeg føler jeg har vært borte et år, sier Rebekka Østby (28) til Dagbladet.no etter snaue to uker på Fornebu.

Stripper-Natalie var den første som måtte ut av bunkeren på Fornebu. Men Rebekka var den første som ble stemt ut av seerne - og det på selveste 8. mars, kvinnedagen.

Verken Rebekka eller moren Ellinor tror det er tilfeldig at det er to markante og litt annerledes kvinner som ble sendt ut først.

- Vi ble kanskje litt for sære for folk flest, sier Rebekka.

- De som er litt forskjellige fra de andre virker kanskje som en trussel. Nå blir det bare kos og klem der inne, tror moren Ellinor.

Rebekka synes ikke det har vært vanskelig i det hele tatt ha kameraer rundt seg hele veien i dusjen, på do, i fylla og i senga.

- Man glemmer de etterhvert. Etter et par timer ble vi vant til det.

Skjønner du hva du har vært med på?

- Nei, ikke ennå. Jeg må la det synke inn først.

Ville du gjort det om igjen?

- Ja for pokker, erru gærn! Det var dritkult

.

Les svarene fra dagens nettmøte:

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer