«Lindmo»

Kritiserer venninneprat: - Skuffende

Anne Lindmo møter motstand for intervjuet med venninnen Sigrid Bonde Tusvik.

- URYDDIG: At det ikke stilles noen kritiske spørsmål, all den tid det foregår en debatt, er rart, mener presseekspert Eva Sannum. Foto: NRK
- URYDDIG: At det ikke stilles noen kritiske spørsmål, all den tid det foregår en debatt, er rart, mener presseekspert Eva Sannum. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Når Lindmo inviterer en venninne til scenen, er det ryddig å informere om koblingen. Det gjorde hun også. Det som derimot er rart, all den tid det foregår en debatt, er at det ikke stilles noen kritiske spørsmål. Dette blir enda rarere når man først er informert om at de er bekjente, sier Eva Sannum til Dagbladet.

PR- og kommunikasjonsveteranen Sannum utgjør en tredjedel av den ukentlige mediepodkasten «Tut & Mediekjør».

Kritiserer «Lindmo»

Etter fredagens «Lindmo» gikk podkasttrioen Sannum, Svein Tore Bergestuen og Christian Marstrander ut i et Facebook-innlegg og kritiserte både den profilerte programlederen og NRK for slapp spørsmålsstilling.

De etterlyser blant annet kritiske spørsmål om Bonde Tusviks rolleforståelse, ytringsansvar, etikk eller folkeskikk i podkasten «Tusvik og Tønne».

Kritikken kommer etter at komiker Sigrid Bonde Tusvik stilte opp i «Lindmo» sammen med søsteren Ane Tusvik Bonde for å prate om familien og forholdet til søsteren. Anne Lindmo introduserer Bonde Tusvik som «min gode venninne».

«Skammelig og hensynsløs»

I forkant var det knyttet spenning til om komikeren skulle snakke om debatten som har oppstått etter at kjendismanager Erland Bakke tok et hardt oppgjør med henne og humormakker Lisa Tønne i et innlegg i Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.