Kritiseres for ikke å være tynn nok til å spille «Barbie» - Nå slår Amy Schumer tilbake

- Er det fedme-kritikk hvis du vet at du ikke er feit, og føler null skam? Jeg tror ikke det. 

BADEDRAKTBILDE: Komiker Amy Schumer postet et badedraktbilde sammen med en lang tekst om hvordan kritikken hun har fått faktisk viser hvorfor hun er pefekt for rollen som «Barbie». FOTO: Chris Pizzello / AP / NTB Scanpix
BADEDRAKTBILDE: Komiker Amy Schumer postet et badedraktbilde sammen med en lang tekst om hvordan kritikken hun har fått faktisk viser hvorfor hun er pefekt for rollen som «Barbie». FOTO: Chris Pizzello / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kom nyheten om at komiker og skuespiller Amy Schumer (35) har fått rollen som den ikoniske dukken «Barbie», i en ny spillefilm.

Filmen skal handle om en barbiedukke som innser at hun ikke passer inn i dukkenes perfekte verden, ifølge Hollywood Reporter.

Men siden nyheten sprakk har Schumer måttet tåle en rekke meldinger fra folk som mener hun ikke er tynn nok til å spille rollen som «Barbie».

Nå slår hun tilbake i et innlegg på bildedelingstjenesten Instagram. Her har Scumer lagt ut et bilde av seg selv i badedrakt, sammen med en lang utgreiing om hva hun mener om kritikken.

Null skam

- Er det fedme-kritikk hvis du vet at du ikke er feit, og føler null skam? Jeg tror ikke det. Jeg er sterk og stolt av hvordan jeg lever livet mitt, skriver hun.

Hun fortsetter med å si at skammen er en illusjon, og at hun vet hvem hun er når hun ser seg selv i speilet.

- Jeg er en rå komiker som er hovedattraksjon på arenaer verden rundt, lager TV og filmer, og skriver bøker hvor jeg forteller alt. Jeg er fryktløs akkurat som du kan være. Takk til alle for deres støttende ord. Min dypeste sympati går ut til nett-trollene som har en større smerte i seg enn vi noen gang vil forstå, skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer