Kritiserte TV2-Kåre

Otto Jespersen kritiserte TV2- sjef Kåre Valebrokk på TV2s «God kveld, Norge» på lørdag, etter Thomas Giertsens penisstunt i mars.

Gjengen fikk i går fornyet tillit fra Valebrokk og går løs på en ny sesong med «Torsdagsklubben» til høsten.

- Det er ikke noe man liker når det kommer en kanalsjef og setter ned foten. Det er klart man ikke liker det, sa Otto Jespersen om sensureringen av Giertsens penisstunt med den ungarske utenriksministeren i mars.

Ny sesong

I går kunne «God kveld, Norge» også melde at det blir mer å se til gjengen i «Torsdagsklubben» neste sesong. Penisstuntet til tross - de fikk fornyet tillit hos Valebrokk for enda en sesong med TV-showet som sendes fra utestedet Smuget i Oslo. Thomas Giertsen selv har ikke vært særlig snakkesalig om stuntet med ungarske utenriksministeren, som Valebrokk stoppet. Men i går snakket han på TV2:

- Det skjedde veldig mye tull etter det stuntet. Det var jo valg i Ungarn, og utenriksministeren var redd for at dette kunne svekke ham i valget. For første gang blandet jeg meg inn i storpolitikk, og da var det ekstra tungt å bli stoppet, sier Giertsen til TV2.

Ikke uthenging

Gjengen i «Torsdagsklubben» har de siste dagene også fått kritikk, blant annet fra Per Ståle Lønning, for at de angivelig skal ha mobbet Sven O. Høiby under siste sending. Otto Jespersen hevder at de ikke henger ut folk i programmet:

- De som tar tullet vårt på alvor, de mangler et eller annet. En antenne eller to.

FORTSETTER: Thomas Giertsen, Silje Stang og Otto Jespersen fortsetter med «Torsdagsklubben» på TV2 også til høsten.