Signy Fardal og Elle

Kroken på døra for norske Elle: - Dette er et naturlig stopp for meg

Egmont forlenger ikke kontrakten med lisenseier Lagardère. Redaksjonen går en usikker tid i møte.

TRIST DAG: Sjefredaktør Signy Fardal i Elle og hennes ansatte fikk i dag beskjed om at mai-utgaven av Elle blir den siste. Foto Stein J Bjørge
TRIST DAG: Sjefredaktør Signy Fardal i Elle og hennes ansatte fikk i dag beskjed om at mai-utgaven av Elle blir den siste. Foto Stein J Bjørge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Elle-redaksjonen, som følge av Egmonts avgjørelse, skal gi ut fire utgaver til av Elle. Nå skal jeg ta vare på teamet mitt, men dette er et naturlig stopp for meg. Jeg skal tenke på hvilke andre ting jeg skal gjøre i åra framover, sier sjefredaktør i motemagasinet Elle, Signy Fardal til Dagbladet.

Mai-utgaven blir dermed Egmonts siste utgave av et av Norges største og lengstlevende motemagasin.

I Norge har Elle blitt utgitt siden 1997.

De ansatte ble informert av ledelsen i Egmont Publishing i dag. Elle Norge har totalt syv ansatte, fire redaksjonelle og tre i salg og markedsavdelingen.

- 18 fantastiske år

Ledelsen i Egmont Publishing har ikke kommet til enighet i forhandlinger med lisenseieren, franske Lagardère, og avslutter dermed samarbeidet.

Merkevaren Elle kan derimot leve videre dersom en annen aktør kjøper lisensen, opplyser Fardal.

Hun regner med at Elle vil ha en plass i det norske markedet, og utelukker ikke at merkevaren dukker opp igjen hos en annen eier. Men da er det uten henne i sjefsstolen.

- Jeg har hatt 18 fantastiske år i Elle. Det har vært en glede fra dag én, men for meg er Elle et avsluttet kapittel til våren. Hva som skjer videre med teamet mitt er foreløpig uvisst. Vi skal levere knallgode utgaver fram til mai, sier Fardal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer