Parterapi

Kroken på døra for «Parterapi»

Kevin Vågenes avslører at denne sesongen av «Parterapi» blir den siste.

SLUTT: «Parterapi» går mot slutten. Skjermbilde: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er vemodig å si at denne sesongen av «Parterapi» blir den siste, men vi har hele tiden ønsket å runde av mens vi selv fortsatt synes det er gøy, skriver Vågenes på Instagram.

Han takker alle som har sett på serien.

Vågenes sier til Dagbladet at han vil ta med seg karakterene fra den folkekjære serien til et soloshow.

- Det har vært utrolig gøy å lage noe som så mange har fått et forhold til. Det føles riktig å avslutte med sesongen som er ute nå. Nå venter nye prosjekter, og jeg gleder meg til å stå på scenen som disse karakterene på «Latter» i oktober, sier Vågenes til Dagbladet.

Redaksjonssjef i NRK Christina Rezk Resar forteller at dette ikke blir det siste Vågenes gjør for kanalen.

- Det var riktig å avslutte «Parterapi» nå. Vi følte oss litt tømt på tema. Nå skal vi gasse på videre, så han er på ingen måte ferdig i NRK, sier Resar til Dagbladet.

- En smule frekt

Karakteren som har vært med fra starten er den pysete «Kjell Simen». Han har gjennom hele serien latt seg styre av den noe sure og strenge kona «Britt-Helen».

Hun har i tre sesonger blitt spilt av Marit Støre Valeur, som tror «Parterapi» har godt av å gi seg nå.

- Slik at Kevin kan skape, om mulig, enda bedre serier framover, sier Valeur til Dagbladet.

Hun forteller at det har vært veldig gøy å være med i serien.

- Selv om det å bli typecastet til rollen var en smule frekt, sier hun og ler.

Disse inspirerte karakterene

Årets sesong er den fjerde i rekken av Vågenes' serie om ulike par som går i terapi for å få forholdet til å fungere. Flere av Vågenes sine karakterer er basert på velkjente norsk profiler.

TILBAKE: NRK og Kevin Vågenes viser fram to av de nye karakterene som blir å se i den nye «Parterapi»-sesongen - kan du se hvem det er? Video: NRK/Rød Løper Vis mer

Tidligere har Vågenes tatt inspirasjon fra blogger og forfatter Sophie Elise Isachsen til karakteren «Sara Eline». I den nye sesongen har han løftet blikket - og latt seg inspirere av venninna hennes, Fetisha Williams (kjent blant annet fra serien «Sophie Elises verden»).

- Hun har inspirert karakteren «Samantha». «Samantha» er en dame som overhodet ikke er redd for å gå i konflikt, og har en litt amerikansk «reality-attitude». Det virker ikke som det koster henne noe å gå i strupen på folk, og hun bytter sømløst mellom amerikansk og norsk. Hun har en stor personlighet, og det er mye drama rundt henne, sa Vågenes til Dagbladet.

Han har også avslørt at paret «Martine» og «Sander» er basert på «Paradise Hotel»-paret Martine Lunde (24) og Aleksander Sæterstøl (25).

Dagbladet oppdaterer saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer