Krompen til tsunami-konsert

Kronprins Haakon er hedergjest når norske artister arrangerer støttekonsert for tsunamiofrene i Japan.

PÅ STØTTEKONSERT: Kronprins Haakon føler med det japanske folk og deltar på støttekonserten mandag 21. mars. Foto: Agnete brun
PÅ STØTTEKONSERT: Kronprins Haakon føler med det japanske folk og deltar på støttekonserten mandag 21. mars. Foto: Agnete brunVis mer

Slottet ønsker å være til stede for å og vise medfølese på støttekonserten for ofrene etter jordskjelvet og tsunamien i Japan.

- vi fikk akkurat en bekreftelse fra slottet om at kronpris Haakon ønsker å være til stede, sier prosjektleder for støttekonserten, Margrethe Wam Solvang.

Stor interesse Mandag kveld 21. mars blir det stor artistdugnad i Folketeatret i Oslo. 1400 billetter er akkurat lagt ut.

JAPAN-VENNER: WigWam spiller for tsunamiofrere. Foto: Pressefoto
JAPAN-VENNER: WigWam spiller for tsunamiofrere. Foto: Pressefoto Vis mer

- Folk helt fra Bergen har ringt og vil ha billetter - og lurar på om de rekker nattoget tilbake, sier Wam Solvang om interessen.

Det var Trine Rein som tok initiativ til støttekonserten. Også Wig Wan og TNT var tidlig ute med å stille opp. Alle disse har et stort og lojalt publikum i Japan, og har turnert der flere ganger.

Artister i kø Så langt har 13 artister sagt ja til å stille, men det er snakk om at flere artister kan komme til. Wam Solberg kan foreløpig ikke offentliggjøre alle aritistene som har meldt sin interesse.

- Vi er selvsagt glad for at kronprinsen ønsker å overvære konserten, sier Wam Solvang.

I tillegg til artistene , vil også ordfører Fabian Stang, representanter fra den japanske ambassaden og Røde Kors-president Sven Mollekleiv være til stede.

STØTTER: Trine Rein har satt i gang en støttekonsert for tsunamiofrene. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
STØTTER: Trine Rein har satt i gang en støttekonsert for tsunamiofrene. Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet Vis mer
JAPAN-STØTTE: Rockegrupp TNT har turnert mye i Japan. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
JAPAN-STØTTE: Rockegrupp TNT har turnert mye i Japan. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer