Marius Borg Høiby, Se og Hør

Kronprinsparet ut mot Se og Hørs oppslag om Marius Borg Høibys kjæreste: - Overtramp

Kronprinsparet er sterkt kritisk til ukebladets oppslag.

REAGERER PÅ OPPSLAG: Kronprinsparet sendte i morgentimene fredag ut en pressemelding hvor de går ut mot Se og Hørs oppslag på kronprinsessens sønn Marius Borg Høiby, her avildet i hageselskap fra 2016.
Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
REAGERER PÅ OPPSLAG: Kronprinsparet sendte i morgentimene fredag ut en pressemelding hvor de går ut mot Se og Hørs oppslag på kronprinsessens sønn Marius Borg Høiby, her avildet i hageselskap fra 2016. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Slottet sendte i dag ut en pressemelding der Se og Hør blir refset for deres oppslag om kronprinsesse Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby.

- Kronprinsparet ønsker å ta opp forrige ukes oppslag i Se og Hør, skriver Slottet i en pressemelding på sine hjemmesider.

- Beklagelig

De skriver at Se og Hør forrige uke hadde et stort oppslag med fokus på privatlivet til Marius Borg Høiby.

- Marius Borg Høiby har ved flere anledninger gitt uttrykk for at han ikke ønsker medias oppmerksomhet omkring sitt privatliv - noe han er takknemlig for at norsk presse stort sett har respektert, skriver kronprinsparet.

- Kronprinsparet synes fremstillingen av Juliane Snekkestad i forrige ukes Se og Hør er beklagelig. Vi anser dette for å være et overtramp av privatlivets fred og svært uheldig bruk av overskrift og layout på bladets forside. Vi kjenner Juliane som både hardtarbeidende og dyktig. Hun burde ha sluppet å komme på forsiden av Se og Hør på denne måten, sier de videre.

- Stor offentlig interesse

Se og Hør forvarer på sin side publiseringen av saken i en egen sak, hvor de skriver at de trykket saken fordi de mener at det har stor offentlig interesse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer