Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kryptisk «Friends»-melding

Jennifer Aniston (50) sier hun og «Friends»-kollegene «jobber med noe».

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skrev den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på bildedelingstjenesten. Nå hinter hun om at «Friends»-gjengen jobber med noe nytt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen DeGeneres Show» mandag, hadde hun flere overraskelser på lur - noen mer subtile enn andre.

Jennifer Aniston er for mange uløselig knyttet til karakteren Rachel Green fra den vanvittig populære situasjonskomedien «Friends».

Etter å ha avvist muligheten for en ny «Friends»-sesong for n-te gang, sa Aniston til DeGeneres:

- Vi vil gjerne få til noe, men vi vet ikke hva dette «noe» er. Så vi bare prøver. Vi jobber med noe.

Dette melder blant annet Vanity Fair.

Nøyaktig hva Courteney Cox (55), Matthew Perry (50), Lisa Kudrow (56), Matt LeBlanc (52), David Schwimmer (52) og Aniston jobber med, er foreløpig uklart.

På oppfølgingsspørsmål om hva dette «noe» kunne være, svarte Aniston unnvikende. Hun ville verken bekrefte eller avkrefte om det for eksempel kunne dreie seg om en film.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- En svær, svær, svær film? spurte DeGeneres ifølge E! News. Aniston svarte at hun foreløpig ikke vet.

2019 markerer 25-årsjubileet for «Friends». Serien gikk på NBC fra 1994 til 2004.

«Knekte» Instagram

Skuespilleren gjorde seg bemerket tidligere denne måneden da hun publiserte et innlegg på Instagram etter å ha holdt seg unna sosiale medier i flere år.

Anistons første innlegg var en selfie med resten av «Friends»-gjengen. Bildet har i skrivende stund nesten 14,7 millioner «likes», og pågangen på stjernas profil var så omfattende at det førte til tekniske problemer for bildedelingstjenesten.

Ifølge People markerer innlegget første gang alle seks blir avbildet sammen siden seriefinalen i 2004.

- Vi gjorde det fordi vi savnet hverandre, og vi var tilfeldigvis i samme del av verden, uttalte Aniston om bildet, ifølge The Independent.

Avviser gang på gang

Det nærmeste serien kommer en gjenforening hittil, var under en hyllestsending for TV-regissør James Burrows i 2016. Bare Matthew Perry glimret med sitt fravær, og deltok via en forhåndsinnspilt hilsen.

Samme år hamret medskaper Marta Kauffman inn budskapet hun har gjentatt i intervjuer år etter år: Det blir ingen gjenforening.

Likevel renner det samme spørsmålet inn med jevne mellomrom.

- Svaret mitt er alltid at «Friends» var et program om den tida i livet ditt når vennene dine er familien din. Dette er på en måte det samme. Når du får din egen familie, forandrer det seg, og programmet var over, sa hun blant annet til Vanity Fair i 2016.

Aniston er for tida aktuell med den kommende serien «The Morning Show», hvor hun spiller sammen med Reese Witherspoon og Steve Carell. Serien er inspirert av boka «Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV» av journalist Brian Stelter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media