Kule idoler

Idolene var glade for at årets Idol-musikkvideo skulle spilles inn i en bowlinghall og ikke i boblebadet til Tor Milde.

-  Bowling var jo helt greit, jeg greier jo alltids å slenge ei kule av gårde. Mye bedre enn boblebad og pyjamasparty på hytta til Tor Milde i alle fall, humrer Alexander Denstad With (18), med klar adresse til fjorårets Idol-video.

Alle de 12 finaledeltakerne var i gang med videoinnspillingen til Idol-låta «This is Life» allerede klokka 07 i går morges. Men ungdommene var ikke helt sikre på hva teksten i sangen egentlig har med bowling å gjøre.

-  Pinlig

-  Ingenting, tror jeg! Her er poenget med at vi skal bowle, smile, vise at vi er unge, glade mennesker som ler og mimer en gla\'sang, gliser Jonas Thommasen (17), som ikke var helt komfortabel med livet som skuespiller:

-  Huff, jeg gruer meg veldig til min del skal spilles inn. Det tror jeg blir utrolig pinlig, grøsset Jonas.

Idol-låta «This is life», der alle finaledeltakerne synger hver sine strofer, fikk terningkast 3 i Dagbladet.

Nå skal videoen være klar til fredagens Idol - håper TV2.

Satser på fredag

 I LYSET:  Idol-finalistene koste seg i går på bowlingbanen - i anledning innspillingen av årets Idol-musikkvideo. Foto: Frank Karlsen
I LYSET: Idol-finalistene koste seg i går på bowlingbanen - i anledning innspillingen av årets Idol-musikkvideo. Foto: Frank Karlsen Vis mer

-  Vi satser på å vise den første gang på fredag, bekrefter Ronny Hammer, produktsjef i Sony BMG.

Stylister springer rundt og retter på hårstrå mens kamera går og playback av «This is life» ljomer over bowlinghallen. Deltakerne får nøyaktige instrukser om hvordan de skal gå, stå og synge.

Madonna-Marita

-  Jeg har aldri gjort noe sånt før, så det er kjempeartig, syns Marita Johansen (17).

Hun gleder seg nå til fredagens disko-kveld i Idol.

-  Jeg begynner å bli litt lei meg selv og de rolige sangene mine. Fredag skal jeg svinge meg med Madonnas «Hung Up», sier 17 år gamle Marita.

Men Alexander Denstad With har angst for disko-kvelden.

-  For det første hater jeg disco. I tillegg skal jeg skal synge «Have fun, go mad», og da er jeg jo helt nødt til å smile. Jeg skal love å prøve, sier han med et skjevt smil.

FORNØYD: Alexander Denstad With er fornøyd med å være med i både start, midtparti og avslutning på den nye Idol-videoen.