Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Kult å være mamma

Vendela Kirsebom Thommessen har blitt mamma igjen, men graviditeten stoppet ikke karrieren som modell. Under svangerskapet hadde hun flere oppdrag enn på lenge. - Det er in å være gravid, sier Vendela.

25. mai kom lille Hannah til verden og Vendela ble mor for andre gang. Fra før har hun og mannnen, Olaf Thommessen, dattera Julia (2 1/2). I et intervju med avisa Expressen sier Vendela at Hannah kom på termin, og at denne fødselen gikk lettere enn den første.

- Det gikk mye fortere denne gangen. Julia tok 30 timer, Hannah bare 5. Så jeg kan anbefale et andre barn. Det var mye lettere, sier Vendela.

Vendela har ikke akkurat hatt noen rolig graviditet. Hun har gjort flere modelloppdrag enn på lenge.

- Det har hendt utrolig mye de siste årene. Da jeg var gravid med Julia måtte jeg gå til skredderen for å få fine klær. Denne gangen fantes det mye mer å velge i, sier Vendela.

- Det er plutselig litt in å være gravid. Det er kult å være mamma. Det er ingenting man trenger å gjemme bort lenger. Nå begynner hverdagen som tobarnsmor i New York, der hele familien bor.

MAMMA IGJEN: Vendela Kirsebom Thommessen fødte datteren Hannah 25. mai. Her er Vendela sammen med eldste-datteren Julia.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling